0
Evropske lige

PRIMERA: Sudija Maljenko oduzeo tri boda Espanjolu

Objavljeno: 13.10.17 u 23:14

U premijernom meču 8. kola Primere Espanjol je na svom terenu remizirao sa Levanteom 0:0, a glavni krivac za neuspeh tima iz Barselone je sudija Undiano Maljenko.

Očekivalo se da Espanjol na svom terenu upiše tri boda, bio je bolji rival, postigao je gol, ali na kraju je na semaforu ostalo 0:0. Tim iz Barselone napadao je tokom celog meča. U prvom poluvremenu šanse su promašivali Piati, Moreno i Baptistao. Pred kraj prvog dela sudija Maljenko nije svirao čist penal za domaćina.

U drugom delu igre ponovo šanse za Espanjol. Pravo je čudo kako u 62.minutu Moreno i Baptistao nisu postigli gol. Ako oni nisu Serhio Garsija jeste u 82. minutu, ali je njegov pogodak glavom poništen zbog faula u napadu, tačnije guranja. Na ponovoljenom snimku se videlo da od faula nije bilo ništa. Zato ne čudi što su svi igrači Espanjola posle meča nagrnuli na sudiju. Odluka nije mogla da se promeni, zato na kraju 0:0, ‘za’ Levante.

PRIMERA – 8. KOLO:

Petak:

Espanjol – Levante 0:0

Subota:

13.00 Atletik Bilbao – Sevilja
16.15 Hetafe – Real Madrid
18.30 Alaves – Real Sosijedad
20.45 Atletiko Madrid – Barselona

Nedelja:

12.00 Eibar – Deportivo La Korunja
16.15 Đirona – Viljareal
18.30 Malaga – Leganjes
20.45 Betis – Valensija

Ponedeljak:

21.00 Las Palmas – Selta

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter