3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOBIJA PREDSEDNIKA: Poznati biznismen na čelu košarkaškog kluba?!

Objavljeno: 13.10.17 u 16:22

Od kako je Nikola Peković napustio crno-bele, traga se za čovekom koji bi mogao da preuzme klub.

Posao uopšte nije lak imajući u vidu probleme u kojima se crno-beli nalaze ove godine.

Kako domaći mediji javljaju, čekanju bi trebalo da u ponedeljak dođe kraj i da Partizan konačno dobije predsednika. A radi se o već pominjanom Ostoji Mijailoviću, uspešnom biznismenu iz Čačka.

Skupština kluba je zakazana za ponedeljak i tada će se najverovatnije odabrati Mijailović kao zamena za Pekovića na čelu kluba. Mijailović je već bio u Partizanu, ali u fudbalskom klubu kada je skoro godinu dana bio član Upravnog odbora.

Ostoja Mijailović je sem toga generalni direktor i vlasnik kompanije ‘Britiš morots’, kao i bivši narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Neverovatno…..ovima nije dovoljno sto su ovako unistili partizan nego ga kao mazohisti sad jos gaze dok lezi…..al proci ce i ovo, sve ce se to jednom lane zvati. Toliko imamo velikih ali velikih imena, u zbiru cela srbija ima manje no mi, i kako mogu da gledaju sta rade njihovom klubu ili prosto ne smeju jer ovde nema trzista, samo prinude i sile

    0
    0
    Odgovori
  2. …ZASTO ON, na osnovu koga i cega, sta on moze da donese KKP osim prodavanja magle, sirenja pogubne demagogije po nas i dalje propasti po direkkktivi organa zla..??!!!! ZASTO NE DUDA ILI BODIROGA koji bi svojim LEGENDARNIM, CESTITIM I SLAVNIM IMENOM i OGROMNIM KOSARKASKIM i poslovnim vezama privukli strane sponzore i najjaca inostrana preduzeca, ako je to vec u Srb. svima ZABRANJENO..??!!!
    Dosta bre vise sa trojancima, SAMO GROBAR PARTIZAN I SRBIJU SPASAVA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter