0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI SA PONOSOM OBJAVILI: Sezona je počela, a Zvezda je dobila još jedno ‘pojačanje’ (FOTO)

Objavljeno: 13.10.17 u 13:11

Iako je fokus na večerašnjoj utakmici protiv Žalgirisa u prvom kolu Evrolige, klub sa Malog Kalemegdana je objavio da je dobio novog člana, i to u ‘ekipi van terena’.

Nakon što je kompletiran tim Dušana Alimpijevića koji će predvoditi na parketu, polako se popunjavaju i mesta u timu van terena, a novi član crveno-belog kluba je postala kompanija ‘Mitsubishi’.

Tako je posle ‘Pežoa’ i ovaj japanski brend sa svojim uvoznikom ‘Inoto motors’, postao sponzor Zvezde.

– KK Crvena zvezda mts je brend koji spaja i koji ima za cilj da iskoristi pun potencijal najpopularnijeg kluba u regionu. Kao jedini predstavnik ABA lige u Evroligi, kao suvereni šampion Srbije i višestruki osvajač Kupa Radivoja Koraća, Zvezdina obaveza je da u najboljem svetlu predstavlja državu i region.

Ostvarenje ciljeva jedino je moguće ako u svom timu ima najbolje. KK Crvena zvezda mts se ovim putem zahvaljuje kompaniji ’’Mitsubishi’’ što je prepoznala ogromne napore koje menadžment kluba ulaže da bi Zvezda bila na mestu koje sa svojom istorijom i bogatom armijom navijača apsolutno zaslužuje – objavljeno je na sajtu Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter