3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ POSLE PORAZA: Presudili su detalji, atmosfera je bila odlična

Objavljeno: 13.10.17 u 21:43

Trener Crvene zvezde istakao je da su neki sitni detalji na kraju ipak prevagnuli na stranu domaćina, na čijoj strani je bilo i iskustvo.

Ekipa Dušana Alimpijevića poražena je u dramatičnoj završnici na gostovanju u Zalgirisu u Kaunasu (78:76), a trener crveno-belih ističe da je jedan od segmenata koji je presudio bio ofanzivni skok Litvanaca u prvom poluvremenu. On je takođe pohvalio i atmosferu u „Kaunas areni“.

-Teško je igrati u ovoj hali, atmosfera je bila fantastična. Kao što sam rekao pre početka, male stvari su bile veoma važne za ovaj meč i detalji su odlučili. Jedna od njih bila je građenje ispod obruča prilikom njihovih šuteva. Mučili smo se u tom segmentu u prvom poluvremenu- rekao je Alimpijević.

On je takođe rekao je takođe i da će ovakvi mečevi mnogo značiti njegovoj mladoj ekipi u pogledu iskustva.

-Drago mi je što smo igrali ovako. U ekipi imam petoricu igrača koji nemaju nikakvo iskustvo igranja u Evroligi. Na kraju smo imali šut za pobedu. To je košarka, nekada pobediš, nekada izgubiš. Čestitke Žalgirisu na pobedi i njihovom treneru Jasikevičusu-, zaključio je trener Zvezde.

0
0

3 Komentara

  1. …da, da, „detalji“ u vidu MANJKA nekoliko decenija iskustva trenera, kluba, sportskih radnika i legendi (racunajuci SVA tri kk u JEDAN), a o kosarkaskim navijacima ne bih trosio reci, nije isto biti fudbalski rent-a-car huligan i istinski ljubitelj kosarke decenijama UCEN i NAUCEN NA USPEHE I STVARANJE SPORTSKIH REZULTATA I LEGENDARNIH IGRACA CRNO-BELE SVETINJE !!! NISMO ISTI !!! ORIGINAL JE ORIGINAL, A KOPIJA JE UVEK SAMO KOPIJA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Au nesrecnice, gledas Zvezdu godinama i puzis u mrznji koju su tvoj otac i deda decenijama sirili. Mislis da su onih nesrecnih 13 godina kompletna kosarkaska istorija. Kosarka u Srbiji je pocela sa Zvezdom pre 70 godina, nesto malo posle toga je nastao i njen najveci neprijatelj. Jel jos cuvate franjine i enverove slike u podrumu?

      0
      0
      Odgovori
      • Kada je partizan igrao,zvezda je tek pocela da postoji kao klub,a ova sadasnja zvezda nije zvezda nego fmp2,samo da se zna ko nije do sada shvatio!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter