0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆ IZ ENGLESKE: Evo zbog čega sam posle Gruzije bio ponosan…

Objavljeno: 12.10.17 u 20:01

Aleksandar Mitrović je za sajt Njukasla govorio o velikom uspehu reprezentacije Srbije i plasmanu ‘orlova’ na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Odigrao je devet od deset mečeva za reprezentaciju Srbije tokom kvalfikacija i postigao je šest golova čime je bio naš najbolji strelac. Sada je navijačima Njukasla objasnio koliki je to uspeh za njegovu domovinu i zbog čega je ponosan.

– To je bila neverovatna noć za ljude u Srbiji. Cela zemlja je čekala da se konačno plasiramo na jedno veliko takmičenje. Na početku kvalifikacija niko nije verovao u nas, na utakmici protiv Irske je bilo jedva 10.000 gledalaca. Protiv Gruzije nas je bodrilo 50.000 i to je definitivno bilo najveće i najponosnije veče u mojoj karijeri – rekao je Aleksadnar Mitrović.

Mitrogol kaže da Srbija u Rusiju neće otići da bude samo učesnik, već deo fudbalske istorije.

– Ne želimo da idemo tamo samo da bismo učestvovali. Ako već idemo, onda ćemo probati da uradimo i nešto više, da postanemo deo srpske istorije. I to nije samo moj, već motiv svih reprezentativaca – kazao je Mitrović.

Malo je srpski reprezentativac ‘potkačio’ Rafu Beniteza zbog toga što mu ne da šansu u crno-belom dresu, a sve govoreći o Slavoljubu Muslinu.

– Sve vreme je verovao u mene i za njega sam uvek bio prvi centarfor. Ulio mi je samopouzdanje i drago mi je što sam mu uzvratio golovima i asistencijama. Učinio je da dobro treniramo, da verujemo u uspeh i da sve radimo kao tim. Atmosfera u reprezentaciji u poslednjih godinu, godinu i po, bila je fenomenalna – zaključio je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter