0
ATP

MASTERS U ŠANGAJU: Nadal, Federer i Čilić uz Troickog među osam najboljih

Objavljeno: 12.10.17 u 20:35

Rafael Nadal i Rodžer federer plasirali su se u četvrfinale Mastersa u Šangaju pošto su bili bolji od Fabia Fonjinija odnosno Aleksandra Dolgopolova.

Španski teniser odigrao je siguranmeč protiv Fonjinija i slavio posle 63 minuta borbe sa ubedljivih 6:3, 6:1.
Prvi teniser sveta tako se prilično dominantno plasirao među osam najboljih gde će odmeriti snage sa Bugarinom, Grigorom Dimitrovim, koji je takođe u dva seta izbacio Sema Kverija.

Uspešan je takođe bio i Rodžer Federer, koji je za tačno sat vremena eliminisao Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 6:4, 6:2. Švajcarac će se u narednom kolu susresti sa Francuzom, Žilom Simonom koji je eliminisao svog zemljaka Rišara Gaskea sa 2:1 u setovima (7:5, 6:7, 6:3).

U četvrtfinalu je takođe i Marin Čilić koji je bio bolji od Amerikanca Stiva Džonsona sa 7:6, 6:4 a protivnik u borvi za četiri najbolja biće mu Albert Ramos Vinjolas.

ŠANGAJ: Troicki preko Iznera do četvrtfinala

Tokom popodneva četvrfinale je obezbedio i naš Viktor Troicki, koji će se tamo sastati sa Argentincem Huanom Martinom Del Potrom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter