0
Košarka

GALINARI OTKRIVA: Evo zbog čega je Italijan presrećan što će igrati sa Teom

Objavljeno: 12.10.17 u 18:58

Srpski plejmejker je već posle prvih utakmica u letnjoj ligi nagovestio kakvo će pojačanje biti za ekipu Los Anđeles Klipersa i učinio da navijači već počnu da zaboravljaju Krisa Pola.

Za njegove teledirigovane asistencije već su manje više svi znali i pre nego što je otišao u NBA, međutim sada kada je tamo ljudi i dalje ne mogu da se načude njegovim majstorijama.

Od kako je došao u Kaliforniju i zadužio opremu Klipersa ne prestaju pohvale saiigrača na račun Miloša Teodosića. Hvalili su redom Deandre Džordan, Blejk Grifin, stari znanac Patrik Beverli, pa o trener Dok Rivers a sada se toj grupi prilkučio i Danilo Galinari.

Popularni Galo imao je priliku više puta da se nađe na suprotnoj strani parketa sa Teom, uglavnom u reprezentaciji, ali nikad i da zaigra sa njim u timu.

Italijansko krilo je verovatno jedan od najsrećnijih što je konačno u timu sa Srbinom, ne samo zbog kvaliteta našeg asa već i zbog jedne druge činjenice.

– On je sjajan. Način na koji vidi stvari na terenu je zadivljujuć. Igram protiv njega od 16 godine i znam mnogo toga o Teodosiću. Nažalost, izgubio sam sve mečeve protiv njega. Srećom, sada ćemo igrati zajedno i nadam se da ćemo pobeđivati. On je sjajan igrač i čovek. Neće imati problema da se uklopi, rekao je Galinari za “Petros and Money”.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter