0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ĆIRO BLAŽEVIĆ: Srećan sam zbog Srbije, koliko su samo jadni čekali na veliko takmičenje

Objavljeno: 12.10.17 u 16:17

Proslavljeni jugoslovenski trener u svom prepoznatljivom stilu je izrazio zadovoljstvo plasmanom Srbije na Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Miroslav Ćiro Blažević je zajedno sa Ivicom Osimom, gostujući na televiziji „N1“ komentarisao učinak reprezentacija sa ovih prostora u kvalifikacijama za Mundijal a posebno je zanimljiv bio njegov komentar na plasman Srbije na najveću fudbasku smotru.

-Toliko su jadni čekali, igrači su im igrali u najvećim klubovima, a nikad ih nije bilo na velikoj smotri – ni na Evropskom, ni na Svetskom prvenstvu. Veoma sam srećan da su napokon uspeli i dugo su čekali, zaslužili su to. Gotovo sam siguran da će igrati značajnu ulogu- naveo je Blažević.

Ivica Osim je sa druge strane uporedio situaciju u reprezentaciji Srbije sa onom u timu BiH.

-Srbija je u boljoj situaciji, što se tiče kompaktnosti. Kao ekipa deluju bolje, oni nemaju dilema, kod nas igrači žive u jednoj nedoumici, ko su, šta su… Imaju manje problema s patriotskim idejama-, zaključio je Osim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter