0
Domaći fudbal

ODJAVIO KOMŠIJE: Bivši selektor Srbije demantovao da preuzima reprezentaciju BiH

Objavljeno: 12.10.17 u 14:16

Mediji u Bosni i Hercegovini se poslednih dana bave spekulacijama ko bi mogao da nasledi Mehmeda Baždarevića na klupi fudbalske reprezentacije.

Iza naših zapadnih komšija je još jedan kvalifikacioni ciklus u kome su ostali bez plasmana na neko veliko takmičenje, završivši kao trećeplasirani u svojoj kvalifikacionoj grupi iza Belgije i Grčke.

Utakmica u Talinu bila je i poslednja za dosadašnjeg selektora BiH, Mehmeda Baždarevića, a tamošnji mediji se uveliko bave njegovim potencijalnim naslednicima.

Jedno od imena koje je u bosanskoj štampi figuriralo kao glavni kandidat da preuzme kormilo nacionalnog tima bio je i naš Radomir Antić, koji je međutim demantovao da namerava da se lati selektorskog posla.

– Niko me nije ni zvao, ne znam ništa o tome. U ovom trenutku ne razmišljam o preuzimanju bilo koje reprezentacije, pa tako ni BiH. Posvećen sam nekim drugim stvarima – rekao je Antić za „Euroblic“.

Pored Antića kao potencijalni kandidati navode se i Dušan Bajević, Robert Prosinečki kao i Amar Osim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter