1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAUZA OSLABILA ŠAMPIONA: Nova povreda pravi problem Partizanu, ali tu je i dobra vest (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.17 u 00:08

Fudbaleri Partizana sutra nastavljaju pakleni ritam jesenjeg dela sezone, a reprezentativna pauza za nama uzela je danak i donela novu povredu timu Miroslava Đukića.

Nije se slavno završila epizoda Partizana uoči reprezentativne pauze jer su poraz od Dinama iz Kijeva od 2:3, posle vođstva 2:0, kao i ‘mršavih’ 0:0 obavezali Miroslava Đukića i njegove pulene da već od sutra i meča protiv Rtnja u Boljevcima pružaju daleko bolje partije.

Ipak, u nastavak sezone ući će bez standardnog prvotimca Marka Jankovića, koji se isa obaveza prema nacionalnom timu vratio povredom zbog koje sutra sasvim sigurno neće igrati.

Kako je saopštio u večerašnjoj epizodi ‘Partizanovog vesnika’ postoji mogućnost da izostane i iz narednog kola Superlige Srbije protiv Radnika u Surdulici u nedelju.

– Imam jednu blažu povredu lože, to je više od velikog broja utakmica. Nije ništa strašno, islim da ću za vikend biti spreman. Tako kažu doktori. Možda i ne budem spreman ni za vikend, ali nije ništa strašno. Imamo težak ritam i stvarno je naporno – izjavio je Marko Janković.

Ipak, odmah je doneo i dobru vest za navijače Partizana, pošto je siguran da će igrati u Albaniji protiv Skenderbega sledećeg četvrtka.

– Definitivno ću biti spreman za Ligu Evrope. Čeka nas jedno stvarno teško gostovanje, mada Evropa je posebna motivacija za sve nas. Volimo da igramo Evropi i mislim da smo spremni da uzmemo tri boda na strani, iako će biti jako teško –  rekao  je Janković na kraju ‘Partizanovog vesnika’.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter