0
ATP

MASTERS U ŠANGAJU: Pobede Dimitrova, Kverija i Simona

Objavljeno: 11.10.17 u 16:14

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se danas u osminu finala mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 46. igrača sveta Amerikanca Rajana Harisona posle tri seta, 3:6, 6:3, 7:6.

Dimitrov, deveti igrač sveta, pobedio je za dva sata i 35 minuta. Obojica su napravili po tri brejka, a pobednik je rešen posle taj-brejka koji je Dimitrov dobio sa 8:6, iako je Amerikanac imao tri meč lopte.

On će u osmini finala igrati protiv 10. nosioca Amerikanca Sema Kverija, koji je pobedio sunarodnika Frensisa Tijafoea sa 6:3, 7:6.

Francuski teniser Žil Simon plasirao se u osminu finala pošto je pobedio osmog nosioca Belgijanca Davida Gofana sa 7:6, 6:3. Simon će igrati protiv sunarodnika Rišara Gaskea.

Nemac Aleksandar Zverev plasirao se u osminu finala pošto mu je Britanac Aljaz Bedene predao meč. Meč je trajao 13 minuta, a uoči prekida Zverev je vodio sa 4:0. Treći nosilac Zverev će u osmini finala igrati protiv Argentinca Huana Martina Del Potra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter