1
Fudbal

BIĆE POSLA ZA FIFA: Falkao išao po terenu i molio Peruance da ne zapinju (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.17 u 14:15

Da li je ovo teorija zavere ili nešto drugo, u svakom slučaju biće tema narednih dana, fudbal zbog ovakvih stvari gubi smisao.

Derbi južnoameričke zone kvalfikacija igran je u Limi gde je Peru dočekao Kolumbiju. Pobeda je jedne ili druge vodila u Rusiju, a samo u slučaju poraza Paragvaja i Čilea sa remijem bi obe selekcije izborile Mondijal. Kolumbija je povela golom Rodrigeza u 56.minutu, ali je Gerero u 76.izjednačio na 1:1.

Tada je navodno jedan rezervista Kolumbije javio Falkau da nerešen ishod vodi obe selekcije dalje, to jest jednu na Mondijal, a drugu u baraž, što je napadač Monaka počeo da šapuće Peruancima. U stilu ‘ne zapinjite’. Peruanci su potvrdno klimali glavom, što dovodi do sumnje da je došlo do dogovora.

Ono što bi moglo da pobije sumnje, jeste to da je Peru pobedio išao bi direktno na Svetsko prvenstvo, a Kolumbija bi završila u baražu.

0
0

1 Komentara

  1. Bolje i tako nego da tajno platite Ekvador! Golmanu dva puta lopta prolazi pored ruke, a on mase navijacima ili ko zna kome…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter