1
Evrokup

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

USNULI EVROPSKI VELIKAN: Navijačima Partizana će prijati reči trenera Albe o njihovom klubu

Objavljeno: 10.10.17 u 16:50

Iako je Miroslav Nikolić više puta izjavio kako Evrokup nije prioritetno takmičenje za Partizan, ni trener Albe nije preuzeo ulogu favorita.

Crno-beli će učešće u evropskom takmičenju početi sutra od 20 časova u prestonici Nemačke.

Kao i crno-beli, i Alba je imala dosta problema sa timom i promenama. Puno igrača je otišlo, sada su tu novi koji se tek privikavaju na igru tima iz Berlina, tako da Aito Garsija Reneses nije želeo da preuze ulogu favorita, ali je izjavio kako će njegov tim sigurno ići na pobedu.

Dosta lepih reči je španski stručnjak uputio ka svom rivalu, više se bazirajući na slavne dane koji su iza Partizana, ali da su još uvek u duhu svakoga ko ima veze sa tim klubom.

– Partizan ove sezone ima mlad tim. Radi se o klubu velike tradicije koji je često u svom sastavu imao mnogo talentovanih igrača. Mi smo prošli težak period priprema, morali smo u hodu da stvaramo ekipu. Ove sada utakmice su nam mnogo lalše, jer nemamo pritisak da moramo da pobedimo. Ali moramo da pokušamo, kazao je Aito.

O meču sa Partizanom je sa medijima razgovarao i Luk Sikma, krilni centar Albe koji je svestan da njegov klub očekuju velika iskušenja u Evrokupu, ali se nada dobrim rezultatima.

– Naša grupa je veoma snažna i veoma smo uzbuđeni zbog početka Evrokupa. Za našu mladu ekipu to će zaista biti ozbiljan izazov. Zato je od velikog značaja da pobeđujemo na svom terenu. Moramo već od meča sa Partizanom da uđemo u pravi ritam, izjavio je Sikma.

0
0

1 Komentara

  1. „Usnuli Evropski VELIKAN“ , GIGANT i EVROPSKA KK INSTITUCIJA je to postala ‘zahvaljujuci’ napacenim i moralno posrnulim navijacima nebitnog i UGASENOG Crvenog Zla kk, ALI, cak i u narednim decenijama i vekovima cemo TO i ostati-SVETINJA I IKONA SRPSKE KOSARKE zahvaljujuci svesti, secanju i pamcenju LEGENDARNIH NAVIJACA-GROBARA, svetskih trenerskih strucnjaka i nezaboravne kk publike sirom Eu i sveta kojima nije ispran mozak ruzicastim rijaliti programima i grand&duginim boja paradama… !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter