2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA ĆE NAVIJAČI REĆI: Evo kako je Miroslav Đukić najavio ‘teško gostovanje’ u Boljevcu

Objavljeno: 10.10.17 u 15:49

Crno-beli svoje učestvovanje u Kupu Srbije i odbranu trofeja počinju u sredu.

Partizan će u zaostaloj utakmici prve runde Kupa igrati sa Rtnjem i to na gostujućem terenu, u Boljevcu.

Kako to fer-plej nalaže, Miroslav Đukić se na konferenciji za medije uoči meča ophodio prema svom rivalu kao ravnopravnom protivniku koji je pretnja za njegove izabranike. Iako realna slika nije takva, Đukić je u skladu sa svojom pozicijom i kulturnim stavom, rekao:

– Počinjemo ovogodišnje takmičenje u Kupu protiv Rtnja u Boljevcu. Odgledali smo protivnika, koji igra dosta ofanzivan fudbal, teži da igra fudbal, da ima posed… Sigurno nas očekuje teška utakmica, ali mi smo Partizan i idemo tamo da tražimo pobedu i da otpočnemo pobedonosnu seriju i steknemo neophodno samopouzdanje pred mečeve u Evropi, kazao je šef struke šampiona.

Miroslav Đukić je još dodao da očekuje pune tribine u Boljevcu i lepu utakmicu. Odmor će imati igrači koji su imali reprezentativne obaveze, dok će za neke druge ovo biti prilika za dokazivanje.

– Želeo bih da čestitam našoj reprezntaciji na velikom uspehu. Posle dosta vremena smo uspeli da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, jedan ogroman uspeh, dodao je Đukić.

Rtanj i Partizan igraju u sredu od 14 časova na stadionu u Boljevcu.

0
0

2 Komentara

  1. navijačima ako se ne sviđa ne moraju ni da dođu..ovako će nam biti dok god se navijači pitaju za sve u klubu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter