10
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

TO JE TO: Partizan našao centra koji pravi razliku, bivšeg igrača Klivlenda i Barselone

Objavljeno: 09.10.17 u 13:50

Ono što su tražili, našli su crno-beli. Uskoro bi klub trebalo da pojača Amerikanac sa velikim evropskim iskustvom.

Čini se da će Marko Pecarski ali i ostali mladi centri Partizana imati od koga da uče.

Samardo Samjuels je u pregovorima sa Partizanom! Antonio Kembel je zbog probleme sa povredom definitivno otpao sa radara crno-belih, tako da su sve snage uložene da pregovori sa bivšim igračem Klivlenda, Barselone, Brindizija, Olimpije iz Milana i mnogih drugih timova, prođu kako treba.

Jamajčanin je profil igrača koji je potreban timu Miroslava Nikolića, snažan i veoma iskusan centar koji je u januaru napunio 28 godina. Karijeru je počeo u Klivlendu, nakon čega je u Evropu stigao 2013. godine kada je pojačao Hapoel. Posle sezone u Barseloni, okušao se i u Kini gde je nastupao za Đangsu Dragonse, tim u kojem je sada Miroslav Raduljica.


(Izvor: YouTube/MORX5000)

0
0

10 Komentara

  1. E gde ga je našao u kukuruzu ili će opet da zakukaju gladna deca Srbije dok se propali partizan razbacuje sa narodnim parama !!!’lopovi ,lopovi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko je visok Carl Haintz?? 198cm i igra na poziciji centra ima samo dve evrolige osvojene.. Ovaj ako bude zdrav i nije povređen biće veliko pojačanje za PARTIZAN!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa koliko je MIloje bio visok, pa je urnisao sve centre protiv kojih je igrao? Samjuels je jak kao stena, ima da razbija.

    0
    0
    Odgovori
    • Treba ti Dr, covek ima 28 godina i to je po tebi penzioner?
      Koliko vas sekundarce biju komnpleski to je cudo.
      Partizan ima najmanji budjet u istoriji oko 300 000 evra al opet kod vas se primecuje strah i ako imate budzet od desetak miliona evra.
      Sve je to posledica strahova koje ste navuklu u mladosti, kada je harala velika institucija.
      MENI JE VAS ZAO, BAS BAS STE NAMUCENI!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter