5
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘ISPALA’ GODINE: Murinjo došao u Beč zbog igrača kojeg Muslin uopšte i ne zove u reprezentaciju?! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.17 u 14:10

Ova vest se danas brzo proširila po stranim portalima koji se bave smešnom stranom fudbala.

Jedan od povoda za dolazak u Beč Gospodina posebnog je svakako bio Nemanja Matić, ali ne isključivo.

Već je imao prilike Murinjo da se uveri u kvalitete svog defanzivnog veziste. Ali on je želeo da vidi i novu krv i jednog od srpskih igrača koji su trenutno u najboljoj formi.

Kako je ‘101greatgoals’ pisao, dodatni razlog za dolazak na utakmicu Austrija – Srbija bio je Sergej Milinković-Savić, vezista koji već duže vreme sjajno igra u dresu Lacija.

Da li je Žoze Murinjo bio ubeđen da je on reprezentativac i nije proveravao spisak Srbije za mečeve sa Austrijom i Gruzijom, kao i da li je možda skauting Junajteda zakazao, ne zna se. Ono što jeste činjenica, to je da je Murinjo zainteresovan za ovog mladog Srbina.

U istom tekstu je pomenuti portal preneo i izjavu Mateje Kežmana, gde je menadžer Milinković-Savića rekao da za njegovog igrača postoji interesovanje iz Madrida, Mančestera i Milana.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Zeljko pratis li ti fudbal ? rekao bih da ne, nemas veze s vezom ! Sergej je svojim kvalitetim i igrama izmislio fudbal za sve igrace sto si naveo, a tog Stefana smo videli protiv Austrije, rupcaga za beton ligu !

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi spominjete Gudelja, Stefana Mitrovica ,Tosica, Duska Tosica, a niko ne spominje zasto igra centarfora covek koji sedi godinama na klupi, zasto? Em 15 kila viska ima, sramota!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter