3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA MATIĆ: Takav smo narod… jedan poraz i sve dobro se zaboravi, nema straha pred Gruziju

Objavljeno: 08.10.17 u 18:16

Fudbalere Srbije sutra očekuje odlučujuća bitka u borbi za Mundijal a tim povodom Nemanja Matić je pozvao navijače da pomognu njemu i saigračima na putu ka Rusiji.

Jedan od najiskusnijih igrača u timu Slavoljuba Muslina istakao je da uvek postoji doza pritiska pred ovako važne mečeve, međutim takođe ističe da kod njega i saigrača ne postoji strah.

-Uvek reprezentacija donosi neku dozu pritiska, ali nema straha, svesni smo da nismo pružili dobru utakmicu protiv Austrije, iz ovog ili onog razloga. Jedva čekamo utakmicu sutra jer smo svesni koliko to znači našem fudbalu. Nema straha, samo velika želja-, izjavio je Matić.

Vezista Mančester junajteda osvrnuo se kratko i na utakmicu protiv Austrije i konstatovao da Srbija na ovom meču jednostavno nije bila na visini zadatka.

Bilo je tu dosta nervoze nervoze, važna je utakmica, imali smo mnogo publike, ali su oni ipak bili bolji, iako oslabljeni. Falilo je i nama nekoliko igrača, ali su bili bolji od nas i nadigrali nas-, priznao je Matić.

Novinare je interesovalo i Matićevo mišljennje o slabijoj prodaji karata i da li je možda i poraz u Beču uticao na to.

-Mi smo takav narod da se posle jednog poraza menja slika o svima nama i zaboravljaju ljudi da smo prvi na tabeli i dalje i da nas jedna utakmica vodi na Mundijal. Zato podsećam da sami odlučujemo o svojoj sudbini i navijači bi sutra trebalo da napune stadion. Ne bežimo od odgovornosti, a ono nam je bio prvi poraz u kvalifikacijama. Očekujem dobru podršku sutra- zaključio je Matić.

0
0

3 Komentara

  1. Da li će Marakana navijati ili zviždati , zavisi da li je Muslin shvatio da je u Beču učinio 3 GREŠKE :
    1). kada je u prvu postavu stavio SPORE S.Mitrovića i Nastasića (pored već sporih u odbrani Ivanović, Kolarova)..
    2). KASNO izvršena promena i uvođenje Ljajica i Prijovića, koji su morali mnogo ranije u igru, i
    3). definitivno A.Mitrović nema kvalitet za prvog špica jer je stvarno prespor i protiv imalo jaceg protivnika on se ne vidi.

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da si za odbranu potpuno u pravu što se ljajića tiče mislim da grešiš greška je što je uopšte i pozvan najveće greške su što nema sergeja,živkovića,grujića maksimovića….. greška je što su tu s.mitrović ,nastasić ,kolarov,rukavina… ali od ovih što su već tu morali su da igraju milunovic,prijović pavlovic… ali to su visi intersei (menadžeri )

      0
      0
      Odgovori
  2. Bilo bi lep Matiću da nam kažete koji su to ovi a koji oni razlozi za lošu igru? Čini mi se da su i za ove i za one razloge krivi BG klubovi i splavovi stara navika…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter