2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT PODRŠKA: ‘Orlovi’ zgrabite Gruzine i vratite ih kući letom do Rusije (FOTO)

Objavljeno: 08.10.17 u 15:25

Nepotrebno se podigla negativna energija posle poraza Srbije u Beču od Austrije, iako nas trijumf nad Gruzijom pred domaćim navijačima vodi na najveću svetsku fudbalsku smotru.

Tako je to kod nas Srba, jedan poraz i kao da nas je asteriod pogodio. Zemljotres i negativna prašina u vazduhu. Smak sveta! A, da nam je neko pre početka kvalifikacija ponudio da pred poslednju utakmicu sa Gruzijom budemo prvi i imamo samo jedan poraz, 99 posto zaljublenika u fudbal bi potpisalo i stavilo pečat. Ali, umesto da gradimo slavljeničku atmosferu, strah nam polako ulazi u kosti, razumljivo, seća se narod Azerbejdžana, Kazahstana, Jermenije i Estonije. Ali…

FOTO: STARSPORT

Krenimo od stručnog štaba i trenera. Muslin i ‘orlovi’ moraju naredna 24 sata da sačuvaju mir, da strah ostave iza sebe. Kvalitetnija su ekipa od Gruzije, kako timski, tako i individualno. Igraju pred svojom publikom, željnom da posle osam godina Srbiju gleda na velikom takmičenju. Zato ‘orlovi’ moraju hrabro, neustrašivo, kao prave ‘grabiljivice’ kad ‘nanjuše’ plen, da od prvog minuta ‘zgrabe’ Gruzine i sa njima odlete ka Rusiji, njih vrate kući, a mi se vratimo tamo gde nam je mesto, u fudbalsku ‘elitu’ i dokažemo da nismo zemlja košarke, već zemlja sporta.

FOTO: STARSPORT

Kada je reč o navijačima, samo jedna molba, da budemo bolji nego u Beču, da sutra od 20.45 himna Bože pravde u Beogradu zagrmi kao nikada do sad. Nemojte da nas mrzi, nemojte da nam je hladno, jer to ovi momci nisu zaslužili. Dođite, da stadion ‘Rajko Mitić’ bude ispunjen do poslednjeg mesta. Da zajedno slavimo, da naše ‘orlove’ ispratimo. Gde? Tamo gde će biti svetski fudbalski krem. Tamo gde se i bogovi klanjaju majstorima fudbala. Zato svi na ‘Rajko Mitić’, otadžbina te zove…

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Mogu da se plasiraju i na svetski lup svemira ali ova igra i sel;ektor su velike NULE !!!! necemo igru sa 3 stopera i 2 zadnja veZna, hocemo nasu igru sa klasicnom desetkom i 2 stopera . MUSLINU ODLAZI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter