0
Košarka

FOTO: STARSPORT

GRČKA LIGA: Rivers utišao Pirej, dobra partija Milutinova

Objavljeno: 08.10.17 u 21:30

Košarkaši Panatinaikosa savladali su u prvom kolu grčkog šampionata večitog rivala, ekipu Olimpijakosa rezultatom 71:68 i to na gostujućem terenu.

Želeni su do velike pobede u dvorani „Mira i prijateljstva“ došli posle velikog preoreta, pošto su svega dva minuta pre kraja imali devet poena zaostatka.

Iako su na ovom meču nastupili bez svog najboljeg igrača, Vasilisa Spanulisa, crveno-beli su većim delom meča bili bolji protivnik ali su u samom finišu, tačnije u poslednjih 120 sekindi sve prosuli.

Junak „želenih“ bio je Kej Si Rivers koji je u sa dve trojke u samom finišu vratio svoj tim u igru a konačni udarac mrskom rivalu zadao je bivši košarkaš Partizana Džejms Gist nakon odlične asistencije Kalatesa

Najefinkasniji u redovima pobednika bio je upravo Nik Kalates koji je odigrao odličnu utakmicu upisavši pored 14 poena i 7 asistencija i tri ukradene lopte, dok su Kej Si Rivers i Džejms Gist postigli po 13 poena.

Kod Olimpijakosa najefikasniji je bio Džamel Meklin sa 18 poena, Holins Tompson je dodao 13, dok je naš Nikola Milutinov meč završio sa osam poena i sedam skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter