2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ODJEK DANA: Partizan je pobedio FMP, ali su Delije imale više komentara i predloga Čoviću

Objavljeno: 07.10.17 u 23:58

Prva pobeda Partizana nije izazvala toliko oduševljenje kod Grobara, kao jedan igrač FMP-a kod Delija, Nebojša Čović je dobio jedan konkretan predlog.

Malo je falilo da FMP iznenadi crno-bele, ali je na kraju ‘parni valjak’ slavio. Umesto da na društvenim mrežama i forumima čitamo pozitivne komentare Grobara, izdominirale su pristalice Crvene zvezde i sve to zbog jednog momka.

Naime, Delije nisu zadovoljne centarskom linijom svog tima, te apeluju na klub da pronađe ‘peticu’. Neki su je već našli i to večeras. Delije su oduševljene partijom Majka Odža. Amerikanac je zabeležio dabl-dabl učinak od 12 poena i deset skokova sa indeksom 21.

Reč je o Amerikancu visokom 216 cm i teškom 138 kilograma. Pravi razbijač kakav fali četi Dušana Alimpijevića. Sada je Nebojša Čović na potezu, Delije su rekle svoje na društvenim mrežama i forumima…

0
0

2 Komentara

  1. Не разумем, како да га доведе? Па добро га је, све је то ФМП 1 или 2 не битно је

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter