0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

NOVA POBEDA: Omladinska selekcija Srbije izborila plasman u drugi krug kvalifikacija

Objavljeno: 07.10.17 u 18:31

Izabranici selektora Velebita ubedljivo su savladali Azerbejdžan sa 4:1, a poslednji meč igraju protiv domaćina Republike Irske.

Prvi cilj je ispunjen već posle dva kola kvalifikacija u Dablinu. Omladinska selekcija Srbije je posle pobede nad Kiprom, ubedljivo savladala Azerbejdžan sa 4:1 (1:0).

Odličnom partijom i efikasnom igrom u nastavku izabranici selektora Miloša Velebita su obezbedili plasman u drugi krug kvalifikacija za EP u Finskoj, koji su na programu u martu 2019. godine.

Sigurnom igrom pozadi i dobrim akcijama naši igrači su jurili vodeći pogodak, a posle centaršuta Terzića iz kornera najbolje se snašao Strahinja Jovanović.

Prezimenjak Đorđe je duplirao prednost i rapsodija ‘orlića’ se nastavila sa golovima Terzića i rezerviste Maksimovića. Na kraju posle prekršaja Veličkovica rival je postigao gol sa bele tačke preko Hazajeva.

Srbija je nastupila u sastavu: Đekic, Veličković, Veselinović, Bošnjak, Terzić, Kojić (od 79. Maksimović), Petrović, L. Ilić (od 70. Mišković -), Živković (od 66. Stanojev), Đ. Jovanović, S. Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter