0
The Best Of

VREMEPLOV: Definitivno najluđa priča o Mariju Baloteliju iz ugla Žoze Murinja! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.17 u 00:08

Baš niko nije ostao ravnodušan na ovu anegdotu Portugalca i Italijana koja datira od 29. septembra 2009. godine.

Mnogo je priča do sada ispričano o popularnom ‘Super Mariju’, a još jednu u nizu je pre par godina portugalski stručnjak Žoze Murinjo u intervjuu za ‘CNN’.

Sarađivali su u Interu i tada je nastala anegdota koja godinama kasnije mami osmeh na licu poslovično vrlo ozbiljnog Murinja.

U razgovoru sa Pedrom Pintom, ‘gospodin posebni’ se prisetio detalja iz utakmice Lige šampiona 2009. godine u Rusiji.

– Jednom smo igrali u Kazanju protiv Rubina u Ligi šampiona. Svi moji napadači bili su povređeni, igrali smo bez Milita, bez Etoa. Stvarno sam bio u problemu i imao sam samo Marija. Dobio je karton negde u 40. minutu.

– Na poluvremenu, 14 od 15 minuta pauze sam proveo pričajući sa Marijom i govorio mu: ‘Ne diraj nikoga, igraj samo sa loptom. Ako izgubiš loptu, ne reaguj. Ako te budu provocirali, ne reaguj. Ako sudija napravi grešku, ne reaguj. Molim te, Mario…’

– 46. minut, crveni karton!

(Izvor: youtube / CNN)

Malim kopanjem po arhivi došli smo do činjenice da je Samjuel Eto igrao čitav meč za Inter, a da je Baloteli drugi žuti karton dobio u 60. minutu, te da se Žoze Murinjo malo zaneo u priči i preuveličao je.

Ipak, to ne menja previše samu srž priče i pokazatelj kakvog je zapravo karaktera Mario Baloteli.

(Izvor: youtube / aidar89)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter