7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PRVI PUT POSLE ODLASKA: Bolden otkrio kada je izbor pao na Makabi, a ne na Zvezdu…

Objavljeno: 06.10.17 u 11:28

Diskutabilno je da li je taj izbor bio njegov, ali je posle svega ipak završio u Tel Avivu umesto Malog Kalemegdana.

Džona Bolden bio je već viđen u dresu Crvene zvezde posle maestralne sezone u FMP-u iz Železnika, ali je u poslednji čas iskrsao transfer u Makabi, što je par meseci kasnije Amerikanac objasnio u razgovoru za ‘ESPN’.

– Mogućnost da odem u Makabi se pojavila dok sam bio u Filadelfiji i igrao Letnju ligu. Tada je sve visilo u vazduhu. Kada je Fila donela odluku da odigram još jednu godinu u Evropi, Makabi je odlučio da me dovede. Rekli su da će oni pregovarati sa Crvenom zvezdom i tako je došlo do prelaska u Tel Aviv – izjavio je Bolden.

Sada u redovima ‘ponosa Izraela’ imaju velika očekivanja od njega. Svestan je šta može da očekuje posle borbi u KLS i ABA ligi.

– Svi klubovi će pokušati i dati sve da nas pobede. Verujem da će igrati sa istom, ako ne i većom fizičkom snagom kao timovi u Srbiji. Stariji su igrači i imaju više iskustva, a ima i više stranaca nego u Srbiji – rekao je Bolden.

0
0

7 Komentara

  1. ..znaci, SVE je jasno kao dan, coks „ODLICNO“ ‘vozi’ “ganski sljam, samo ONI to jos ne kapiraju, ALI shvatice kada po drugi put budu drzali opelo „SVOM“ kk po DRUGI PUT UGASENOM, mada za mene su ONI UGASENI JOS PRE 5 G. PRVU PUT I ZAUVEKK, A IMENA NEK’ MENJAJU K’O CARAPE tj. ne ONI, vec sav normalan svet, za cergare to ne vazi msm na carape i menjanje … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter