0
Fudbal

FOTO: Twitter

KVALIFIKACIJE ZA SP: Veče šokova u Južnoj Americi, Mesi sve bliži Mondijalu kraj malog ekrana! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.17 u 09:10

Košmarne kvalifikacije za Argentinu nastavljene su i noćas, pošto u utakmici pretposlednjeg kola na domaćem terenu nije savladan direktan konkurent Peru.

Prvi šok večeri priredio je Brazil koji je odigrao samo 0:0 na gostovanju davno otpisanoj Boliviji. Ispromašivali su se Nejmar, Gabrijel Žesus i drugovi, ali osim kladioničara, niko im to neće uzeti za zlo, jer su oni svoje mesto u Rusiji obezbedili pre svih.

Urugvaj još uvek nije, pa se očekivalo da će srušiti poslednjeplasiranu Venecuelu, ali su i oni odigrali nepopularnih 0:0. I oni će o svojoj sudbini odlučivati na svom terenu u poslednjem kolu, te se može reći da su koliko-toliko zadovoljni. Opet, osim kladioničara.

Ali najveće iznenađenje večeri, pa i celih kvalifikacija jeste anemična i potpuno uspavana Argentina protiv Perua, koji je za ‘gaučose’ naznačen kao meč godine, zbog važnosti bodova koji bi ih približili vizi za Rusiju.

Ništa nije pomoglo, nikakva motivacija. Mesi, Dibala i kompanija delovali su potpuno mlako i to im se vratio u vidu novog dosadnog i omraženog rezultata – 0:0.

(Izvor: youtube / MATCHDAY HIGHLIGHTS)

Hoće li Argentinci Mondijal posle dugo vremena gledati samo kraj TV ekrana? Ništa više ne zavisi od njih.

Čile je tukao Ekvador sa 2:1, a Paragvaj Kolumbiju na gostovanju istim rezultatom. Poslednje kolo doneće odluku kroz tri dana. Na prva četiri mesta koja vode direktno na SP su Brazil, Urugvaj, Čile i Kolumbija, dok je na poziciji broj pet za baraž selekcija Perua.

Argentina je šesta sa istim brojem bodova (25) i imaju tu sreću da Peru i Kolumbija igraju međusobno, pa će u slučaju pobede nad Ekvadorom definitivno biti četvrti (direktno) ili peti (baraž sa Novim Zelandom).

Kvalifikacije za SP, Južna Amerika:

Bolivija – Brazil 0:0
Venecuela – Urugvaj 0:0
Argentina – Peru 0:0
Čile – Ekvador 2:1
Kolumbija – Paragvaj 1:2

Parovi poslednjeg kola:

Brazil – Čile
Ekvador – Argentina
Paragvaj – Venecuela
Peru – Kolumbija
Urugvaj – Bolivija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter