0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BEČ JE CEO CRVEN, PLAV I BEO: Invazija Srba! Organizuje se korteo ka stadionu uz važnu poruku navijačima (FOTO)

Objavljeno: 06.10.17 u 10:10

Stadion ‘Ernst Hapel’ okupiće večeras rekordan broj Srba na nekom gostovanju, jer se očekuje istorijski uspeh reprezentacije Srbije.

Još samo jedan korak i jedna pobeda. Nije nam bitno da li će to biti u Beču ili Beogradu, ali bi zbog živaca svih nas bilo mnogo lakše, ali i lepše da večeras padne Austrija na ‘Ernst Hapelu’ i već počnu da se čekiraju karte za Rusiju.

‘Orlovi’ večeras neće biti sami u prestonici Austrije. Naprotiv. Očekuje se nikad veći broj gostujućih navijača i da se nadmaši ‘rekord’ iz 2008. godine kada su puleni Radomira Antića srušili Austrijance sa 3:1.

FOTO: STARSPORT

Navijači koji će pristići u Beč biće organizovani u popularni korteo i svi su već obavešteni da će okupljanje početi na Švedenplacu u 17 časova, a da će povorka krenuti ka stadionu u 18 sati.

Naznačeno je svim pristalicama Srbije da sa sobom ponesu isključivo nacionalna, a ne klupska obeležja, kao i da budu spremni da ‘ostave glasne žice na tribinama, kao što će igrači ostaviti srca na terenu’.

Utakmica počinje u 20:45h. Austrija nema više nikakvu šansu da se plasira na Mondijal, dok bi čak celu priču mogla da završi Gruzija ukoliko od 18 sati savlada Vels u Tbilisiju.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter