7
Domaći fudbal

SPECIJALNI GOST: Zvezdin ‘tenk’ je pregazio Keln, on je došao da vidi to ubojito naouružanje (FOTO)

Objavljeno: 05.10.17 u 19:35

Crvena zvezda je danas u Terma Čatežu odradila popodnevni trening, a na tribinama je imala specijalnog gosta, u Sloveniji vlada sjajna atmosfera.

‘Zvezdin tenk’ pregazio je Keln. To ubojito naouružanje koga se sada i Nemci plaše nije moglo da prođe bez našeg vojnog analitičara i novinara lista ‘Politika’ Miroslava Lazanskog. Crveno-beli su vredno trenirali, a deo treninga posvećen je realizaciji. Ono što je najvažnije, među crveno-belima vlada harmonija i dobra atmosfera, što se može videti po osmesima igrača.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

 

0
0

7 Komentara

  1. “Pregazili Keln”?!? Da nisam gledao utakmicu pomislio bih da je baš tako bilo. Spasila ih puka sreća i ubodoše iz frljoke. Zaboravljaju odjednom da mogu Švabe ‘ladno da ih rebnu u sred Beograda.

    0
    0
    Odgovori
  2. HA HA HA pazi tenk, jel to zbog PARNOG VALJKA, jos samo to niste iskopirali, cekaj, ima toga jos. Sad j vreme da malo zivnete ali otreznjenje vec stize sledece nedelje iz Londona.

    0
    0
    Odgovori
  3. E ti si mi cetnik i to onaj iz prvih redova.Bezi bre tamo nisi bio ni u planu kada je bilo sve to aktuelno.Zato pokrij se i cuti.Mani se Zvezdinih vesti nego vidi sa sefom Miroslavom kako i sta dalje.

    0
    0
    Odgovori
  4. …“TENK“ ex Crvene YU bio i ostao poslednji simbol ugasene tj. mrtve i nakaradne tvorevine zlotvora kao sto su i sami, srecom vreme komunizma je nepovratno proslo kao i krcun&bugarciceva zaostavstina, samo to jos nije jasno „ONIMA“ koji je odrzavaju na vestackom disanju s’tudjim novcima !!! …segregatori Srb. sve vas manje ima, jos se grcevito kunete i zivite u proslosti, koja za vas vise nikada nece oziveti i postojati-KRAJ, NEMA VISE TENKOVA, VREME „PARNOG VALJKA“ OOODAVNO JE POCELO I ZAUVEKKK CE TRAJATI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter