4
Košarka

CRNO-BELA ŽURKA: Grupa JNA predstavila nove pesme i napravila spektakl za pamćenje (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.17 u 11:31

Omiljena muzička grupa među navijačima Partizana uveličala je sjajan događaj u dvorani ‘Ranko Žeravica’ povodom utakmice crno-belih dama i zagrebačkog Medveščaka.

U prvom kolu regionalne WABA lige Partizan je teškom mukom savladao Medveščak iz Zagreba sa 65:61, ali izabranice Blagoja Ivića to ne bi uspele da nije bilo nekoliko hiljada navijača Partizana na tribinama dvorane ‘Ranko Žeravica’.

Navijanje je bilo pravo evroligaško, na kakvo košarkašice crno-belih nisu navikle, a sve to bilo je vođeno sa paralelnim koncertom Grupe JNA povodom 72. rođendana SD Partizan.

Gorele su baklje, grmelo iz skoro 3000 grla, a učile su se i pesme sa novog albuma koje je ova muzička grupa premijerno sinoć predstavila svojoj publici.

Evo i jedne od pesama sa novog albuma koju je pre par dana objavila Grupa JNA i koja je već pobrala brojne simpatije pristalica ‘parnog valjka’.

(Izvor: youtube / gospodincovek)

Trebalo bi reći da je na ovom meču Ivanka Matić postigla 17 poena, Olga Stepanović 11, a Rada Vidović devet.

Partizan sledećeg vikenda kreće i u domaćem šampionatu, utakmicom protiv Vrbasa u gostima.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter