9
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ NAJAVIO JOŠ JEDNO POJAČANJE: Da li je reč o ovom Amerikancu…

Objavljeno: 05.10.17 u 23:55

Da li bi Crvena zvezda sedam dana pred prvi meč u Evroligi protiv Žalgirisa mogla da dobije novo pojačanje i to pod obručem…

Najavio je prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović da bi crveno-beli mogli da dobiju još jedno pojačanje. To se poklopilo sa informacijom poznatog izraelskog novinara Dejvida Pika da bi bivši član tima sa Malog Kalemegdana Kvinsi Miler mogao da dobije otkaz u Broseu.

I ne samo to, već da Crvena zvezda čeka spremna sa ugovorom za Amerikanca. To bi obradovalo Delije, jer se crveno-beli nisu baš proslavili ispod obruča u prva dva kola ABA lige protiv Mornara i Mega Bemaksa.

Sad ostaje da se vidi hoće li se spekulacije Dejvida Pika obistiniti.

Delije, da li bi Kvinsi rešio probleme ispod koša?

0
0

9 Komentara

  1. ,,ma, nemaju dileye odgovor na to pitanje, s’kosarkom oni veze nemaju, ALI bi im ON svakako ‘resio’ tekuce probleme placanja racuna, egzistencije i opstanka-IMAGINARNO, ALI, zato je upravo i ‘SMISLJEN’ projekat ‘vaskrsenja’ ugasene KKcz, da im se da „IGRE“ u zamenu za „HLEB“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je doktore samo jako,ali mislim da nam treba ozbiljniji igrac na petici,a Kvinsy to nije on je odlican igrac ali na svojoj poziciji.I mislim da Keselju,Jankovici,Davidovcu….nije mesto u CZ.

    0
    0
    Odgovori
  3. Naravno da ne,covek je spoljni igrac,sutira sa distance i nije igrac koji donosi poene iz reketa,u svao slucaju dobro doso

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter