0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

AUSTRIJA U STRAHU: Mediji javljaju, preti opasnost zbog banalnog razloga

Objavljeno: 05.10.17 u 16:28

Sutra će se u prestonici Austrije igrati jedan od najzanimljivijih mečeva ovih kvalifikacija.

Ali za našu reprezentaciju, ne i za Austriju koja je već ostala i bez matematičkih šansi.

Kako je veliki broj navijača rešio da ode put Beča kako bi bio svedok eventualnog plasmana Srbije na Svetsko prvenstvo nakon nekoliko godina loših rezultata, austrijski mediji su odlučili da upozore tamošnju javnost.

Dosta naših ljudi će iz okolnih zemalja, ali i iz same Austrije i okoline doći na sutrašnju utakmicu, te će Beč biti pun srpskih navijača. Ono što tamošnji mediji smatraju za mogući najveći problem jeste što navijači neće biti odvojeni po sektorima, nego će i domaći i gostujući biti izmešani.

– Razdvajanje navijača je nemoguće i navijači će biti međusobno pomešani. U stalnom smo kontaktu sa policijom i razmatramo sve scenarije. Broj pripadnika obezbeđenja je povećan na 650, takođe su pojačane i kontrole na ulazima jer su baklje veoma popularne među navijačima sa Balkana, rekao je generalni direktor austrijskog saveza Bernard Neuhold.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter