16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJVAŽNIJEG IGRAČA: Rekao sam već, ne želim da ostanem u Srbiji (FOTO)

Objavljeno: 04.10.17 u 18:07

Crvena zvezda je u ovoj sezoni pokazala da ima dovoljno kvaliteta za visoke domete, ali bi crveno-beli uskoro mogli da ostanu bez „duše“ tima.

Naime, u intervjuu koji je Mičel Donald, kapiten Crvene zvezde za holandski „Voetbalzone„, nekadašnji omladinac Ajaksa je istakao da je pitanje trenutka kada će napustiti Crvenu zvezdu, i da nema nameru da ostaje u Srbiji:

Potrebno mi je nešto vremena da bih doneo odluku. Imam ambicije, želim više. Svestan sam da sam igrama privukao pažnju klubova, samo je potrebno doneti odluku u pravom momentu, rekao je Donald.

Ostanak u Srbiji, prema njegovim rečima, nije opcija:

Iskren sam oduvek, nisam krio da ne želim da ostanem u Srbiji. Imam ambicije, ali trenutak za odlazak mora da bude pravi, dodao je Donald.

On je na leto 2015. stigao iz Morodovije kao pozajmljen fudbaler, da bi nakon šest meseci Zvezda otkupila ugovor, a Donald je ove sezone postao prvi strani kapiten Crvene zvezde na zvaničnim mečevima.

0
0

16 Komentara

  1. Neki ljudi koji odredjuju ko ce biti kapiten moraju znati ko je sve bio kapiten Zvezde! Kapitena mogu da biraju igraci i treneri! Kapiten moze biti samo neko ko oseca Zvezdu a to ovaj decko nikada nece osetiti. Savic,Stojkovic,Milijas to znaju!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi,sta je sa vama? Donald je kljucni igrac. Odlican u duel igri,ne davi loptu,zna da podeli pas,na vreme se oslobadja lopte a presece milion akcija protivnika i ima gz svuda. Kanga cesto ne vidi samog Boacija u kontri jer davi loptu a i primio se na suteve sa 30m pa se ispucava. Sto se tice Donaldove brzine,u Zvezdi niko osim Radonjica nije nesto brz. To sto zeli da ide,to je druga stvar. Ako zeli,neka ide,slazem se,ali je cinjenica da je mnogo vazan za Zvezdu,a mislim da i Milojevic misli isto.

    0
    0
    Odgovori
    • Zna da podeli pas u širinu, a još češće unazad. Katasrofalno, pogubno.. Usporava igru… Bolje kontakt ili dva više, a dodavanje UNAPRED. a PRESECANJE PROTIVNIČKIH DODAVANJA JE IZVIKANO. oN TO SVE NANJE ČINI I NE DOBIJA BAŠ TOLIKO DUELA KAKO SE PIŠE I PREUVELIČAVA!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Bravo „Gorane“, u potpunosti se slažem sa tvojim komentarima! Uporediti Donalda i Jovičića je kao uporediti „fiću“ i „poršea“! Donald kada ode iz Zvezde neće nigde otići na zapad,. On može igrati samo u Moldaviji, Kazahstanu ili Azerbejdžanu! Živi bili pa videli!

        0
        0
        Odgovori
    • Pa jel kontate da neće da produži ugovor ide bez obeštećenje iz. Zvezde već U decembru može da bira gde će napred zvezdo

      0
      0
      Odgovori
  3. Slažem se sa braćom sa komentarima,samo moramo sačekati da se objavi sta mu dugujemo!Rista je doveden i ok ide,Lav Jovicic dugo godina neće imati konkurenciju,e sad!?Samo koliko obeštećenje sa dugom Doniju za Plate i premije!?On ovo izjavljuje jer zna da ide u decembru,a do tada ginu Marko!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dobar igrač, ali nije ne zamenljiv, može ga Jovičić zameniti, taman da smanjimo broj važnih stranaca, od stranaca je najvažnije da ostanu Boakye, Kanga, Stojković i Borjan. Le Tallec, Frimpong, Ricardinho mogu da odu u neke druge lige zajedno sa Donaldom, da budemo iskreni, nisu nam najvažniji

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma koji bre najvazniji igrac?Donald!?LeTalek?!Pa sto neidu,sto nisu otisli letos?Putuj igumane ima mnogo boljih od Vas u Zvezdi.

    0
    0
    Odgovori
  6. Sasvim korektno… 2 sezone, zapazena uloga, puno lepih poteza, lepih golova… Puno srece pri izboru i da bude lepo obestecenje! 🙂

    0
    0
    Odgovori
  7. Druže Donalde,Jovičić je za tebe PIT BUL! Iako niži on grize na terenu!Taman kad se on oporavi ti putuj sporaću,što dalje od Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
    • Nemas ti prijatelju blage i fudbalu…..kako mozes da poredis ta dva igraca al ako ih poredis onda stavis da je donald dominantniji u skoku, u kontroli lopte, u realizaciji kako glavom tako i nogom tj bolji i precizniji sut, bolji pregled lopte, tacniji pas…jovicic ima veci radijus kretanja, vise je igrac koji kvari nego sto gradi igru i u tome je bolji al donald nije taj tip igraca….nemas ti blage

      0
      0
      Odgovori
      • Baš zbog tih svojih defanzivnih, dosadnih i sporih dodavanja u širinu i gotovo uvek unazad njegovi pasovi su „tačniji“. Ali je zbog toga igra spora, spora, spora…Zbog toga što nam takav igrač gradi igru, naša igra TRPI… Ponavljam, dobar igrač i ništa više od toga.

        0
        0
        Odgovori
    • Retko nesimpatičan igrač i jedini spori crnac, pa još i turko_zet. Za nauk Upravi, nikad, ali nikad više kapitenska traka svetinje strancu

      0
      0
      Odgovori
  8. Donald nije najvažniji igrač i to je činjenica. Dobar igrač i ništa više od toga. Sa vrlinama, ali i sa jasno uočljivim manama: prilično spor, previše defanzivnih dodavanja, a s’ obzirom na snagu ima previše izgubljenih duela „1 na 1″…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter