0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GDE SU, ŠTA RADE: Pokazao je ljubav prema Zvezdi oprostivši klubu veliki dug (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.17 u 00:27

Ognjen Koroman se posle drugog mandata odrekao 320.000 evra, a odlučio se da postane trener i radio je u mlađim kategorijama.

Nije sve u novcu, a to je na delu pokazao Ognjen Koroman (39) posle drugog igračkog mandata u Crvenoj zvezdi. Momak rođen na Palama je krenuo da igra fudbal u mlađim kategorijama Željezničara iz Sarajeva, ali se kao klinac preselio u Beograd.

Posle omladinskog staža išao je na kaljenje u Radnički iz Kragujevca i Spartak iz Subotice. Odlučuje se za OFK Beograd i za dve godine dobrih nastupa stigao je poziv ruskog Dinama.

Proveo je godinu i po dana u Moskvi i na 38 mečeva postigao 11 golova i nastavio je u Krilima Sovjetov. U gradu u kojem se proizvodi čuveni automobil ‘Lada’ odradio je jednu sezonu i otišao je u Terek iz Groznog (danasnji Ahmet).

Pozajmljivan je Portsmautu čiji je gazda tada bio Milan Mandarić, a 2007. godine sledi povratak u Zvezdu i dobre partije, među kojima je i gol dat Bajernu u Ligi Evrope.

(Izvor: youtube / dalibor143)

I kada je odlazio u Inčon (Južna Koreja) odlučio je da crveno-belima oprosti 320.000 evra za zarađene plate. Poslednji angažman je imao do kraja 2012. godine u Krilima Sovjetov, gde je završio karijeru sa ukupno 341. utakmicom i 46 pogodaka.

Odmah je počeo da se bavi trenerskim poslom u mlađim kategorijama Zvezde i Krila Sovjetov, a sada je upisao profi licencu pod okriljem FS Srbije, čekajući novi trenerski posao.

(Izvor: youtube / sportnetworkweb)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter