1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FMP ‘OSVETIO’ PARTIZAN: Puče ‘stotka’ u Železniku uz mnoštvo atraktivnih poteza (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.17 u 19:51

Košarkaši FMP-a večeras su u Železniku savladali ekipu MZT-a iz Skoplja rezultatom 100:72 u meču drugog kola ABA j.t.d. lige.

Posle uvodnog poraza od Cedevite, FMP je ostvario izuzetno ubedljivu pobedu na svom parketu protiv ‘dželata’ Partizana iz prvog kola, ekipe MZT-a iz Skoplja.

Ona nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, jer su ‘panteri’ kontrolisali i igru i rezultat, a do veće razlike došli već početkom druge četvrtine.

Šansu za priključan Makedonci su propustili u trećoj deonici, da bi u poslednjih 10 minuta FMP potpuno razmontirao goste i ‘spakovao’ im 30 poena, za krajnju ‘stotku’ na semaforu.

Najbolji na parketu bio je Aleksandar Bursać sa 17 poena, 16 je postigao Nemanja Nenadić, dok je poen manje ubacio Aleksa Radanov.

U taboru poražene ekipe najviše se istakao Erik Garsija sa 16 koševa, a pratio ga je Bret Bejli sa 13 pogodaka.

Na večerašnjem meču videli smo nekoliko sjajnih poteza, od čega je ABA liga posebno izdvojila kreativnost i asistenciju Filipa Čovića, inače tvorca čak 12 asistencija večeras uz devet postignutih poena:

Kao i zakucavanje Majla Odžoa bez milosti prema obruču.

ABA liga, 2. kolo:

Utorak:

FMP Železnik – MZT Skoplje 100:72

Sreda:

17.00 Mornar Bar – Partizan
19.00 Zadar – Cedevita
21.00 Crvena zvezda – Mega Bemaks

Četvrtak:

18.00 Cibona – Olimpija
20.00 Igokea – Budućnost

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter