2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ZAHUKTALI SE: Sledećem rivalu Partizana u Ligi Evrope samopouzdanje je na maksimumu

Objavljeno: 02.10.17 u 18:50

Dok se za crno-bele to baš i ne može reći.

Izgubio je Partizan od Dinama iz Kijeva, ali ništa još nije gotovo u Ligi Evrope i vrlo je važno dobiti ekipu Skenderbeha, po mogućstvu već u Albaniji 19. oktobra.

To pak neće biti nimalo lako pošto je albanski šampion u naletu. U današnjem derbiju 4. kola albanske lige savladan je Kukeši u gostima rezultatom 2:1, čime je Skenderbeg preuzeo prvo mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Golove su postigli Bruna Dite u 31. i Sabijen Ljiljaj u 83. minutu, dok je jedini gol za Kukeši dao Bekaja sa ‘bele tačke’ u 36. minutu.

Albanci su napravili odličnu uvertiru i podigli svoje samopouzdanje, a to je sada na Partizanu koji pred sobom ima dve možda i ključne nedelje da se oporavi od dva uzastopna šoka i vrati na pobednički kolosek.

0
0

2 Komentara

  1. Iskreno, vise me brine atmosfera uoci utakmice kao i na samoj, bice mnogo provokacija, najbitnije od svega je da se nasi ne uplase i da ne nasedaju na provokacije, da odigraju kako znaju, sa Tosicem i Jankovicem, i mislim da pobeda nece izostati, kakvi god da su Sipci, imamo kvalitetnije igrace… Plasim se da ako ne uspeju da nas nadigraju fudbalski, probace nefudbalski…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter