0
Domaći fudbal

USKORO PROFESIONALAC: Golovima za Zvezdu do ispunjenja snova

Objavljeno: 02.10.17 u 19:30

Borislav Burmaz za kadetski tim postigao je na devet mečeva čak 15 golova, a sledi novi korak i napredak na putu do prvog tima.

Mladi igrači znaju da je put do najboljeg tima učinak na terenu, a posle omladinca Dejana Joveljića, koji rešeta mreže, Crvena zvezda ima novog golgetera za budućnost Borislava Burmaza (16), od koga se posle potpisivanja stipendijskog ugovora početkom naredne godine, očekuje da bude profesonalac na koga se ozbiljno računa.

Momak iz Mionice predvodio je nedavno crveno-bele na jakom turniru u Italiji, gde su zauzeli drugo mesto i ostavio je odličan utisak kao i kolege: Dedijer, Stojanović

Trka u šampionatu se nastavlja sa Partizanom, tako da će jesenji derbi odrediti lidera, a Burmaz je svakako adut tima trenera Puače. Na devet prvenstvenih mečeva postigao je čak 15 golova. Učinak prate i skauti klubova iz Evrope, ali korak po korak…

– Mnogo mečeva smo odigrali u kratkom periodu, a čim smo se vratili čekao nas je meč sa Teleoptikom i OFK Beogradom. Upisali smo dve pobede i nastavljamo po planu i polako idemo napred do prvog tima što je ispunjenje snova za nas mlade – rekao je za HotSport Burmaz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter