1
Fudbal

ODLIČNA PARTIJA SRBINA: Mihajlović strelac i igrač utakmice

Objavljeno: 02.10.17 u 12:52

Iskusni defanzivac Marko Mihajlović odigrao je sjajnu partiju u trećem kolu prvenstva Libana, pomogavši Salamu da dođe do prvog trijumfa u novoj sezoni.

Mihajlovićev tim je slavio protiv Tadamon Soura sa 2-1, a 29-godišnji centralni bek je postigao svoj prvi gol u novom klubu i proglašen je za najboljeg igrača utakmice.

Posle 54 minuta igre, Salam je vodio sa 2-0, a Mihajlović je postigao prvi gol u 29. minutu posle centaršuta, kada se bacio i glavom zakucao loptu u mrežu, pokazavši zbog čega je bio ljubimac navijača i u svom prethodnom klubu, jordanskoj Al-Ramti.

Ekipa Tadamon Soura uspela je 12 minuta pre kraja da smanji razliku, posle kornera, iskoristivši trenutak kada se Mihajloviću ukazivala lekarska pomoć van terena.

Mihajlović se vratio u igru, pa je vicešampion Libana uspeo da sačuva vođstvo i tako dođe do prvog trijumfa u prvenstvu u novoj sezoni. U ekipi Salama zapaženu partiju prikazao je i centarfor Nikola Komazec.

Ekipa Salama trenutno deli drugu poziciju sa još šest ekipa, koje su osvojile 4 boda i u narednom kolu, posle pauze za međunarodne utakmice, dočekuje osmoplasirani Al Ahed.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter