3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Gelor Kanga zbog udarca van terena, mora na pauzu

Objavljeno: 02.10.17 u 10:10

Crveno-beli su u Kruševcu izgubili od Napretka u utakmici bez jednog od najboljih igrača.

Gelor Kanga nije igrao u jučerašnjem duelu i prvom porazu Crvene zvezde ove sezone.

Gabonac na terenu nije bio zbog udarca kojeg je dobio protiv Kelna u Nemačkoj. Kako saznaje HotSport, najbolji igrač crveno-belih nije mogao na teren zbog povrede.

Zarađen udarac u Kelnu, posle ‘milion’ duela sa Nemcima bio je koban za vezistu i lekari su procenili da je potrebna pauza između sedam i deset dana. Zbog ovog peha Kanga je otkazao i obaveze u selekciji Gabona, posto mora da miruje i ide na terapije tokom pauze.

Navijači Zvezde ne treba da brinu i vezista će počti da igra u nastavku prvenstva 14. marta na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Mačve iz Šapca. Tri dana pre toga sledi start u Kupu Srbije protiv Dinama iz Vranja na domaćem terenu.
Igrači su dobili slobodno do srede, a obaveze u reprezentacijama imaju: Stojković, Boaći, Radonjić i Adžić.

0
0

3 Komentara

  1. On nekosta 100 miliona ,pa da ocekujes svaki napad sansu.Za te pare koje uzme,fantastican igrac.Ima svoje ludacke ideje,poteze procene,ali je jedan od retkih koji svaku,ali svaku loptu zalepi za nogu.Srnica volim kao da je moj,on nije ni jednu loptu primio kako treba u Krusevcu.Zato nemojte da kudite Kangu jer je izmislio ovaj sport za sve trenutno u Srpskom fudbalu.Kad bi trenirao koliko treba…

    0
    0
    Odgovori
  2. Novinar „Hotsporta“ Mirko Marković, u svom autorskom tekstu, nadahnuto kaže: „Navijači Zvezde ne treba da brinu i vezista (čitaj: Kanga) će početi da igra u nastavku prvenstva“…E, sad mi je lakše, jer znam da će igrati Kanga! Kakvo olakšanje! Mnogo mi je u Kruševcu nedostajala njegova svaka druga izgubljena lopta, njegovo carinjenje lopte i usporavanje akcija, njegova neborbenost i nezalaganje, njegovi nerezonski udarci na gol, sa distance, a takvih je od 4 do 6 po utakmici. Proglasiti Kangu dokazanu šeprtlju, za najboljeg igrača Zvezde je malo pretenciozno a videćemo na kraju gde će Kanga otići iz Zvezde?! Po mom skromnom mišljenju Kanga može otići samo u Kirgistan, Turkmenistan ili Uzbekistan jer Kazahstan, Moldavija i Azerbejdžan su za njega misaona imenica.

    0
    0
    Odgovori
    • Видели смо на шта личимо када Канга не игра управо у Крушевцу а и у још пар утакмица где њега није било. Ни једна повезана акција, леп пас у простор. Нека шутне 5 у аут баш ме брига али створи по утакмици 2-3 стопостотне шансе. Без Канге нема јаке Звезде…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter