3
Domaći fudbal

‘USPAVANA ZVEZDA’: Jedna šansa za crveno-bele, Pešić promašio nemoguće (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.17 u 17:56

Posle 45 minuta igre u Kruševcu rezultat meča između Napretka i Crvene zvezde je 0:0, a igra crveno-belih je veoma slaba.

Očekivalo se mnogo više od tima koji je pre samo tri dana izborio fenomenalnu pobedu nad Kelnom. Ipak, emotivno ispražnjeni crveno-beli odigrali su najslabije poluvreme ove sezone. Stvorila je četa Vladana Milojevića samo jednu šansu, ali kolosalnu, Pešić je bio sam na pet metara od gola, ali mu je Petrović odbranio. Obrukao se napadač Crvene zvezde.

(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

3 Komentara

  1. Osim Radonjića, Zvezda u napadu nema ni jednog fudbalera, koji je u stanju da stvori višak na terenu, u situaciji „1 na 1“. To nisu ni Boaći, ni Pešić, ni Srnić pa ni ofanzivni vezisti Kanga i Milijaš! Da li je neko nekada video i jedan dribling ovih pomenutih igrača?! Ne, naravno! A, u situacijama „1 na1“ se rešavaju utakmice! Posebno su smešni tzv. centralni vezni Kanga i Milijaš, koji jedino pravilno dodaju loptu najbližem saigraču i često vraćaju loptu duboko unatrag, svaki drugio pas im je pogrešan. Ali, zato postoje igrači u Super ligi, koji su profesori za ovu pomenutu dvojicu. To su Đorđe Ivanović, i Mile Savković, oba iz Spartaka! Da li neko primećuje prisustvo Srnića na terenu?! Potpuno je bezličan igrač, nema dribling, nije prodoran, nema skoka, slabašan u duelima i neefikasan u stopostotnim šansama. Donald je spor i neborben, duvala je promaja na njegovoj poziciji, i u Kelnu i sada u Kruševcu. Ovo su glavne boljke Zvezdine igre, jedan zadnji vezni, ofanzivni vezni i jedno krilo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Промашили смо немогуће, створили пар стопостотних, није хтела у гол али добро, идемо даље. Дугачка је сезона…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter