7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUKA: Da li je ovo detalj zbog kog su u Zvezdi besni na Mažića? (FOTO)

Objavljeno: 01.10.17 u 20:24

Crvena zvezda je poražena u Kruševcu sa 1:0 golom Mitrovića, a uprava kluba je besna na sudiju Milorada Mažića.

Iako nije u kratkom saopštenju rečeno zbog čega tačno, predpostavlja se da je reč o momentu kada je Napredak povukao kontru kod postignutog gola. Naime, tada je Le Talek bio na lopti, pokušao je da prebaci napadača domaće ekipe Đerića, ovog je lopta, kako u Zvezdi tvrde, pogodila u ruku, a sudija Mažić je pustio kontru posle koje je postignut gol. Procenite sami, mada je fotografija lošeg kvaliteta.

FOTO: YouTube
0
0
7 Komentara
  1. koliko ono minuta beše mažić produžio utakmicu, čini mi se 7 minuta…
    naravno u korist zvezde da postigne taj pobednički gol, uostalom na kraju je taj produžetak koštao zvezdu bodova…
    opet licemerstvu musavaca nema kraja, smetalo vam je 6 minuta produžetka meča partizana protiv napretka, sada je sve ok ali ipak je zvezda izgubila…
    nije vam mažić bio dobar, a do juče ekstra sudija, fudbal se igra 90 minuta a vi kao i partizan niste uspeli da pobedite…
    to je realno stanje srpskog fudbala, mada ne igra se fudbal i ne pobeđuje samo zvezda i partizan…

    0
    0
    Odgovori
  2. Mazic vec duze vreme razliciti sudi u Evropi u odnosu na Srbiju
    Gledao sam njegove meceve to je druga prica.On je uspesan sto je covek zadatks sto mu kszu on tako uradi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zanimljivo ponašanje medija kada su sporni momenti Zvezde u pitanju. Partizanovi se analiziraju iz milion uglova, traži se najpovoljniji koji bi dokazao da nešto nije penal (kao onaj u derbiju kada nije sviran očigledan penal nad Mihailovićem), ili kada jeste penal, traži se momenat kada je kadar drugačiji i to se predstavlja kao krunski dokaz. Sada nemamo stop kadar i veliku fotografiju da vidimo je li ruka, kao što nije bilo kadra ni zvuka psovke kapitena Antića na meču sa Vojvodinom kada je dobio crveni karton zbog ničega. Mogao bih tako u nedogled, ali mediji su odavno svrstani na stranu samo jedne partije i samo jednog kluba.

    0
    0
    Odgovori
  4. placite ,sudija je kriv ,nije dosudio ni jedan,mali penalcic,Ua sudijaTI NEZNAS DA SUDIS NISI NAM DOSUDIJO NI JEDAN MALI PENALCIC ZALICEMOSE!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Očigledno igranje rukom koje se obavezno svira.Mogao je i Mažić i njegov pomoćnik da vide.Nije poraz važan. Važan je način na kome Mažić sudi Zvezdi.Penal u derbiju nad Boaćijem (nedosuđen).Drinčiću nedodeljivanje kartona(crveni)zbog lomljenja noge Jovičiću i još dosta perffidnih radnji na štetu Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  6. Мени је више засметало оно безпотребно сецкање и жгре и пар непотребних жутих картона него ово. Али добро, биће боље… Напред црвено-бели !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter