12
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

HAOS U FINIŠU: Everton ‘divljački’ polomio nogu Mudrinskom, Lalatović ‘poludeo’ na klupi i posle meča se posebno obratio Brazilcu (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.17 u 21:07

Malo toga fudbalskog smo mogli da vidimo tokom malog gradskog derbija, ali su u finišu usledile nemile scene.

Potpuno nepotrebno je Brazilac Everton Luiz sa dve noge sa leđa zaustavio Ognjena Mudrinskog pred kraj ovog duela.

Po grimasi napadača Čukaričkog odmah se vidi da se radi o težoj povredi. To je nakon utakmice potvrdio i šef struke Brđana, Nenad Lalatović koji je izjavio da je Mudrinskom polomljena noga i da ga čeka duža pauza.

Čim je Everton oborio Mudrinskog, na televizijskom prenosu se mogao čuti Lalatović koji je skočio sa klupe i vikao ka sudiji nezadovoljan onim što je Brazilac učinio. Posle meča je, pored što je pohvalio igru svojih pulena, posegno govorio i o Brazilcu:

(Izvor: YouTube/Amvideo7s)

0
0

12 Komentara

  1. lalatoviću, lalatoviću, više ti je žao što će ognjen biti van terena a morate ga plaćati, nego što ti je žao što je povređen…
    uostalom to potenciraš u toku razgovora nakon meča…
    everton jeste igrač koji igra grubo, njegova pozicija je zahtevna samim tim i pravi često prekršaje…
    ali lično mislim, rana rak vam je partizan…

    0
    0
    Odgovori
  2. Osam komentara sve zvezdaši i naravno sve da se inkrimiše Partizan start u žaru borbe hiljade primera takvih startova, vi znate da li je Everton pisao ili neko drugi, sad bi trebalo da se suspenduje doživotno da bi mag u slici i delu zvezdana terzića treba da smiri posle jelte sramnog „suđenja“ Mažića pa udri po Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Kmeeee, kmeeee, kmeeee??? Jel to onaj isti preposteni Everton sto navijacima Rada pokaze srednji prst pa posle place kao devojcica??? Rad kazne, a na njegove suze se sazalili?! U bilo kojoj civilizovanoj ligi bi bio kaznjen bar 3-4 utakmice…ali suze su suze… kmeeee, kmeeee!

      0
      0
      Odgovori
      • Kme kme jeli to onaj isti EVERTON što je dao gol sa AUTOKOMANDE i slomio prste nabeđenom golmanu reprezentacije pa ga sad pljujete i vređate. Što posle svakog derbija vadi Kangu iz džepa da ide kući dečak kme kme.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter