19
Domaći fudbal

GRME IZ ZVEZDE: Mažić nam više nikada neće suditi!

Objavljeno: 01.10.17 u 19:38

Crvena zvezda je poražena od Napretka u Kruševcu sa 1:0, a crveno-beli imaju krivca za prvi poraz ove sezone.

Reč je o sudiji Miloradu Mažiću koji je delio pravdu u Kruševcu. Crvena zvezda je nezadovoljna suđenjem našeg najboljeg arbitra na stadionu Mladosti.

– Crvena zvezda će tražiti izuzeće Milorada Mažića sa njenih utakmica za sva vremena. To je zvanični stav kluba – piše u krakoj poruci uprave Crvene zvezde.

Konkretno, zbog čeka su iz ‘Ljutice Bogdana’ ljuti, nije poznato, ali verujemo da uskoro hoće!

0
0

19 Komentara

  1. Digli poviku na vuka a ovce nam prave štetu.
    Žalosno je što naša dva najveća kluba, ali najveća samo po imenima klubova, kad god im rezultat nije po volji, krivca traže u drugome. Najčešće u sudijama ili u sudijama koje su sudile utakmicu večitom rivalu. To je klasična zamena teza i skretanje pažnje navijača sa neuspeha kluba i rukovodstva tog kluba.
    Svuda u svetu je normalno da se desi kiks i kandidatu za prvaka, samo kod nas je to iznenađenje za koje je, najčešće, kriv sudija.
    Eto, ovog puta nije suđena ruka igraču Napretka, Partizan dao gol iz vrlo sumnjive pozicije Evertona, a to što Donald radi igraču Napretka liči na ono što je Leonardo uradio pa za se to ponavljalo hiljadu puta u prošloj sezoni – sad se prećutkuje.
    Navijači koji ovde komentarišu, vide samo svoj klub i slični su botovima koji komentarišu politiku. Niko ne vidi realno da nam fudbal tone, propada baš zbog takvog ponašanja klubova koji navijače vuku za nos koristeći njihovu ljubav i ostrašćenost klubom koji vole.
    Sumina plata je takva da pola tima Partizana može da bude isplaćeno svakog meseca od jedne njegove ali se to ne piše i ne ističe kao moguće nezadovoljstvo igrača pa da zbog toga ima i slabijih rezultata. Ne ističe se ni to što Suma igra levog veznog umesto centralnog gde mu je mesto i bla-bla-truć.
    Važno je da se navijači „kolju“ komentarima i tako ne vide ono što je bitno.

    0
    0
    Odgovori
  2. А није вас срамота гробари? Јесте ли говорили да је Напредак наша филијала? И сад имате образа да се јављате. Ви сте им дали гол из офсајда, ми смо примили гол наком игре руком коју би уочио и Филип Вишњић, и ви опет имате образа да се јављате?

    0
    0
    Odgovori
  3. Milojevic je truba trener svima je jasno, da nije Boaci izvadio srecno stvari, odavno ovaj ne bi bio na celu ‘struke’ fkcz !!! OSTAVKA KVAZI STRUCNJAKA !!! EJ BRE, OD OVIH DA IZGUBI I GOL DA NIKO NIJE DAO !!!!????

    0
    0
    Odgovori
  4. Sada im mazic kriv,sto mnije svirao zvezdanesterac kada im nesto nije islo,stidite se cigani na sta trazite izuzece naseg najpriznatijeg arbitra u evropi

    0
    0
    Odgovori
    • Franjevac, vodi ga kuci ako ti je toliko dobar! I ne pricaj o stidu, jer ste istom Napretku ukrali bod golom iz ofsajda sa igracem vise skoro ceo mec…. sakrij se u rupu iz koje si izasao

      0
      0
      Odgovori
  5. Cim su izgubili odma im neko kriv,sta zar niko ne sme da ih dobije zamisljaju da su nedodirljivi,ovo je sasvim normalna stvar u nasoj ligi,svaka ali bas svaka elipa bi igrala egal sa njima samo da ne postoji takozvana sklanjalica u dogovoru sa rukovodiocima klubova koji pristanu na tako nesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter