0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

OMLADINSKA LIGA: Zvezda ubedljiva, Joveljić i Ilić nastavili golgeterski niz (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.17 u 19:40

Omladinska selekcija Crvene zvezde nastavila je sa serijom pobeda. 

Na terenima FK Bask, crveno-beli su deklasirali OFK Beograd rezultatom 6:1 (3:1).

Od samog starta meča fudbaleri Zvezde su nametnuli svoj ritam, a inicijativa se isplatila već u 12. minutu kada je Dejan Joveljić zatresao mrežu “romantičara“. Isti igrač je povećao prednost crveno-belih u 20. minutu. OFK Beograd je smanjio rezultat golom Stojanovića, ali je Luka Ilić je golovima u 35. i 48 minutu rešio pitanje pobednika. Sudbinu OFK-e zapečatili su Terzić u  i Stanojev  u 84. minutu.

U narednom kolu, Crvena zvezda gostuje Moravcu.

Crvena zvezda – OFK Beograd 6:1 (3:1)

Stadion: FK BASK
Sudija: Andrija Stojanović
Strelci: Joveljić u 12′ i 20′, L. Ilić u 35′ i 48′, Terzić u 75′ i Stanojev u 84′ za Crvenu zvezdu, a Stojanović u 27′ za OFK Beograd.

Crvena zvezda: Gordić, Janković, Terzić, I. Ilić (od 82′ Gavrić), Eraković, Rakić, Bosić (od 82′ Bosić), Santrač, L. Ilić (od 89′ Šikanjić), Nikolić (od 85′ Tanko), Joveljić.

OFK Beograd: Petrović, Gačić, Čvorović, Mirković (od 75′ Nikolić), Aleksić, Mrkela, Rusić (od 55′ Marić), Stojanović (od 72′ Jovanović), Milovanović, Bogdanović (od 55′ Mijailović), Cmiljanović (od 46′ Bacanović).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter