0
Evropske lige

POSLE MILANA I KINE: Klarens Sedorf kandidat za menadžera Oldama

Objavljeno: 29.09.17 u 19:20

Bivši holandski fudbalski reprezentativac Klarens Sedorf jedan je od kandidata za menadžera engleskog trećeligaša Oldama, preneli su danas britanski mediji.

Oldam je sinoć ostao bez stratega Džona Šeridana, jer je vezao nekoliko jako loših rezultata na startu sezone. Klub je trenutno pretposlednji i u 10 kola ima samo sedam osvojenih bodova.

Zato je potrebna zamena, a jedan od kandidata već je procureo u javnost i radi se o velikom imenu. U pitanju je legendarni fudbalski as Klarens Sedorf, koji je u svojoj kratkoj trenerskoj karijeri vodio samo Milan u trajanju od tri meseca i kineski Šenžen.

Holanđanin je danas razgovarao sa predsednikom Oldama Sajmonom Kornijem, obišao stadion i, kaži mnogi, tako se upoznao sa svojim novim radnim okruženjem.

Sedorf (41) je jedini fudbaler koji je osvojio Ligu šampiona sa tri različita kluba. On je sa Ajaksom osvojio taj trofej 1995. godine, tri godine kasnije trijumfovao je sa Realom, a 2003. i 2007. godine sa Milanom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter