8
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

NEMA ŠALE: UEFA ‘nanišanila’ Zvezdu i Keln

Objavljeno: 29.09.17 u 17:39

Keln i Crvena zvezda se nalaze na tapetu UEFA zbog ponašanja svojih navijača na utakmici 2. kola grupne faze Lige Evrope, veća kazna čeka ‘jarčeve’.

Više od 3.000 Delija bilo je na Rajn Enerdži stadionu u Kelnu, a Disciplinska komisija UEFA pokrenula je potpupak protiv Crvene zvezde. Njeni navijači su ‘optuženi’ za ubacivanje pirotehničkih sredstava na teren i raznih predmeta. Kazna bi mogla da bude novčana, ali i da se Zvezdi zabrani da vodi Delije na sledeće gostovanje.

Sa druge strane, Keln je optužen po četiri tačke. Prva je loša organizacija, druga je blokirano stepenište, treća je bacanje pirotehničkih sredstava na teren i četvrto bacanje raznih predmeta. Videćemo koliko će rigorozna UEFA biti prema Nemcima.

Odluka će biti doneta 19. oktobra na dan kada Crvena zvezda dočekuje Arsenal na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

8 Komentara

  1. ……..videcemo na kraju ko ce da igra prolece u evropi……….ko ce na kraju da se smeje a ko da place………..samo polako sto kaze Sojic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter