2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ RASPALIO: Bojim se za Partizan!

Objavljeno: 29.09.17 u 22:48

Trener Partizana Miroslav Muta Nikolić kritikovao je igru svojih stranaca na poziciji plejmejkera i izjavio da se ‘boji za Partizan’.

Beogradski crno-beli su večeras poraženi na otvaranju ABA lige u Skoplju od MZT-a rezultatom 92:89, iako su tokom utakmice u više navrata vodili sa 10 poena razlike.

Trener srpskog tima Muta Nikolić imao je, ponovo, zanimljivo izlaganje na konferenciji za medije, povodom lošeg izdanja svojih izabranika u finišu meča.

– Još uvek nismo uigrani, ali smo igrali bolje nego obično. Ravnopravno smo se nosili, ali smo premalo vremena zajedno. Kakve smo gluposti pravili, MZT nije mogao, a da ne pobedi. Oni imaju iskusne igrače, a mi mlade i hoćemo da ih afirmišemo kroz ABA ligu i Evropu – počeo je svoje izlaganje Nikolić.

Zatim je kritikovao igru svojih plejmejkera, Amerikanaca Najdžela Vilijams-Gosa i Patrika Milera.

– Imali smo 10 razlike, kontrolisali igru, ali smo počeli da pravimo gluposti i u odbrani i u napadu. Onda su u drugom poluvremenu stranci solirali i nisu proigravali saigrače, što uvek dovodi do poraza. Imamo težak raspored, jer od prvih pet utakmica, četiri igramo u gostima. Teško će to mladi igrači da iznesu na leđima – istakao je strateg crno-belih.

Zatim je analizirao celu ligu i istakao gde bi mogli da se nađu MZT i Partizan.

– MZT ne može dalje od sredine tabele. I oni su slabi, kao i ovi moji. Teško će braniti pikove, a i mi smo tu negde. Četiri ekipe su se izdvojile: Cedevita, Budućnost, Olimpija i Zvezda, a tu negde su i Mega i FMP. Oni ne igraju Evropu, a mi igramo. Bojim se za Partizan – podvukao je Miroslav Nikolić.

0
0

2 Komentara

  1. JA SE „BOJIM“ CAKAREVICA, KOJI NASTAVLJA TAMO GDE JE PRVI PUT STAO, SA UNISTAVANJEM KKP, A TI SI MUTO DIREKTNO ODGOVORAN ZA NJEGOV „POVRATAK“ U SVETINJU, A O TAKTICI JE IZLISNO GOVORITI… !!! STOP URUSAVANJU KKP !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter