6
Domaći fudbal

KLADIONICE: Arsenal je veliki favorit u Beogradu, ali kvote na ‘tobdžije’ polako rastu (FOTO)

Objavljeno: 29.09.17 u 18:35

Arsenal je sa podmlađenim timom savladao BATE Borisov u Belorusiji sa 4:2 i utabao sebi put ka prvom mestu u grupi, a veliki je favorit i protiv drugoplasirane Crvene zvezde u Beogradu.

Znalo se još pre prvog kola ko je gazda u ‘H’ grupi, a Arsenal je tu ulogu uspeo da opravda posle dva odigrana kola. ‘Tobdžije’ su veliki favorit i u trećem kolu, iako gostuju fenomenalnoj Zvezdi koja je druga sa samo dva boda manje. Naime, kladionice ne veruju u ‘pakao’ stadiona ‘Rajko Mitić’, mada kvote iz sata u sat skaču kada je u pitanju Arsenal.

Za sada je kvota na pobedu Arsenala najmanja na ‘Betriliju’ i ona iznosi 1,63,što znači da bi igrač u slučaju pobede ‘tobdžija’ na uloženih 10 evra, dobitak bio 16,3 evra. Najmanja kvota na pobedu Crvene zvezde je na ’18betu’ svega 4.10. Najmanje poverenja u Arsenal ima ‘Marathonbet’ sa kvotom 1.92, dok kada je reč o Zvezdi nepoverenje ima ‘Pinakle’ koji je stavio kvotu 5.02.

0
0

6 Komentara

  1. Jesu jaci, igraju u najboljoj ligi, ali nisu ono sto su bili, a i mi smo mnogo napredovali ubedjen da ne mozemo da izgubimo, ako mali Vujadin iako je stoper, ima golgeterskoh gen kao njegov otac, neprikosnoveni Dule Savic, onda svasta moze da se ocekuje, verujem da jedan iz porodice Savic moze da ponovi golcinu koja je oborila Arsenal i to uz podrsku Radonjica, mali mi deluje kao fudbalski uragan. Ima tu jos ko bi mogao da bljesne, jer uz dozu samopouzdanja koje je steceno kroz pobede i prolaze, mozda mozemo da ocekujemo Zvezdin blistavi put u ovoj sezoni pune reinkarnacije sampiona Evrope. Ipak nismo skliznuli niz fudbalsku stranputicu, iako smo dugo isli u tom pravcu.o dosta porasli posle uspeha na svim frontovima, verujem, dqa je kljuc svega ovoga sto se desava Zvezdi trener Milojecic koji je podigao ceo tim, psiholoski ih je oporavio i ne verujem da se iko seca prethodne sezone, svi mi zivimo da olupamo Arsenal pa i ako izgubimo nije vazno nismo se predali unapred.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jesu jaci, igraju u najboljoj ligi, ali nisu ono sto su bili, ai mi smo dosta porasli posle uspeha na svim frontovima, verujem, ubedjen da ne mozemo da izgubimo, ako mali Vujadin iako je stoper, ima golgeterskoh gen kao njegov otac, neprikosnoveni Dule Savic, onda svasta moze da se ocekuje, verujem da jedan iz porodice Savic moze da ponovi golcinu koja je oborila Arsenal i to uz podrsku Radonjica, mali mi deluje kao fudbalski uragan, ima tu jos ko bi mogao da bljesne, jer uz dozu samopouzdanja koje je steceno kroz pobede i prolaze, mozda mozemo da ocekujemo Zvezdin blistavi put u ovoj sezoni pune reinkarnacije sampiona Evrope. Ipak nismo skliznuli niz fudbalsku stranputicu, iako smo dugo isli u tom pravcu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sa Kangom, dokazanom šeprtljom, na mestu centralnog veznog, sa smešnim znanjem, carinikom na terenu, ne možemo očekivati ništa dobro protiv Arsenala. Njega, Srnića i sporog Donalda je jednostavno ovaj nivo takmičenja prevazišao. Oni svojim znanjem ne mogu odgovoriti ovako zahtevnoj utakmici. Ostali igrači Zvezde su odlični, neki sjajni. Šteta što ne može da igra Jovičić! Borjan, Krstičić, Gobeljić, Babić, Radonjić su pun pogodak!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter