0
Evropske lige

FOTO: HotSport

KAKVA REAKCIJA POSLE ZVEZDE: Keln doveo legendarnog napadača (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.17 u 15:47

Crvena zvezda je sinoć sa 1:0 slavila protiv Kelna u Nemačkoj i tako ostavila ‘jarčeve’ na svega dva ppostignuta gola posle tri meseca takmičenja, kako u Evropi, tako i u Bundesligi.

Samo dva postignuta gola na osam odigranih utakmica je poražavajuća statistika za Keln. Tim koji je bio strah i trepet prošle sezone, pogotovo na svom terenu, ove će se izgleda grčevito boriti za opstanak. ‘Jarčevi’ su se nadali da će se probuditi na utakmici Lige Evrope protiv Crvene zvezde, ali su Ričmond Boaći, Milan Borjan, cela defanzivna linija i stativa bili previsoka prepreka za ‘jarčeve’.

Očekivala se promena na klupi Kelna, ali uprava nije ishitreno reagovala, ali je jedan potez povukla. Doveden je novi napadač, reč je o najboljem stranom strelcu u istoriji Bundeslige – Klaudiju Pizaru. Peruanac ima 38 godina, ali maher u terorisanju protivničkih golmana. Postigao je čak 191 gol.

U karijeri je nosio dres Deportiva Peskuera, Alijance iz Lime, Verdera, Bajerna, Čelsija i Kelna. Ukupno je do sada odigrao 536 utakmica i postigao je 229 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter