4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEĆ JE PRELOMIO: Standardni igrač Zvezde u Kelnu saopštio da odlazi iz kluba!

Objavljeno: 28.09.17 u 10:48

Crvena zvezda večeras u Nemačkoj igra izuzetno važan meč protiv Kelna u okviru Lige Evrope, a jedan igrač već sada otkrio je da će na kraju sezone napustiti klub.

Kada je stigao u Ljutice Bogdana bio je zadužen za sredinu terena, a odmah na debitantskom meču tada i postigao gol. Međutim, kako je vreme odmicalo, a treneri u Crvenoj zvezdi se menjali, Damijen Le Talek se ‘povlačio’ nazad, da bi danas bio jedan od nezamenljivih štopera pred golom Milana Borjana.

Spominjalo se da bi ovog leta mogao da ode iz Zvezde i da se za njega uzme određeno obeštećenje, ali je ostao u klubu. Ono što je problem za crveno-bele jeste da njemu ugovor ističe u junu sledeće godine i, prema rečima koje je izneo u Kelnu, neće produžiti ugovor, niti razmatra takvu opciju.

– Ugovor mi ističe sledeće godine. Kada se to dogodi, otići ću iz Crvene zvezde – izjavio je Le Talek u Kelnu, a njegove reči prenosi ‘Žurnal’.

– Do tada ću davati sve od sebe da svi ostvarimo uspeh sa Crvenom zvezdom – naglasio je Francuz.

Le Talek je uspeo u svojoj misiji koju je najavio po dolasku u klub, a to je osvajanje titule, što mu je pošlo za rukom 2016. godine.

0
0

4 Komentara

  1. Odgovor na komentare „drvenih advokata“ stranaca U Zvezdi, pod šifrom „Baki“,“Stojadin Jovanović“ i „Nighthawk“, u „Hotsportu“, od 24.09., kojim me proglašavaju za navijača tamo nekog kluba, koji je 5 bodova iza nas u Superligi, i koji smatraju da su stranci u Zvezdi, Bogom dani kapitalci, kojima nema premca.
    Odmah da naglasim navijač sam Zvezde, od malih nogu, i član kluba navijača od 1995.g., ali ne verujem u dostignuća ovog tima, jer u timu, protiv Kelna, ima barem 4 igrača koji, po svom zanju, ne mogu igrati u ligi Evrope. To su Letalek, sasvim prosečan igrač, uz to spor (zato nije uspeo nigde u Evropi), Srnić, igrač bez ijednog aduta potrebnog za ligu Evrope, nije prodoran, nema dribling, nema skok, Kanga, dokazana šeprtlja, carinik na terenu, svaku drugu loptu pogrešno doda, bez driblinga a navodno on je ofanzivni vezni, Boaći, bez driblinga, neborben, sposoban da postigne gol samo protiv ekipa iz donjeg dela naše Super lige, i to iz penala ili sa gol linije. Ostali igrači Zvezde su na nivou potrebnom za LE, ali da li je to dovoljno za noćas u Kelnu?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Била би велика штета отићи без обештећења… Није нека класа, али му је за оно што пружа можда плата превелика. По квалитету у рангу са Бабићем ( који је само ван форме ). Али ако смо успели увалити Руиза, увалићемо некоме и њега, бар за милионче или бар опрост дугова..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter