1
Evrokupovi

FOTO: EXPRESS.DE PRINTSCREEN

POČELI NEREDI: Tuča u Kelnu, policija reagovala i hapsila?! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.17 u 16:30

Po navodima nemačkih medija, desilo se ono čega su se svi pribojavali.

Iako su velike policijske snage u Nemačkoj, desio se prvi incident pred utakmicu Keln – Crvena zvezda.

Kako nemački ‘Ekspres’ navodi, došlo je do prvih incidenata i hapšenja u Kelnu. Isti izvor je objavio da je nekoliko srpskih navijača uhapšeno, a veći incidenti i tuče sprečeni su brzom reakcijom tamošnje policije.

Veliki broj navijača Crvene zvezde ide od Rudolfplaca ka stadionu Kelna i to mirnom šetnjom kroz grad. Dva sata šetnje je predviđeno do Rajneker arene, a svi oni koji kroz grad idu sa obeležjima Zvezde su legitimasini, ali i ubrzo pušteni.


(Izvor: YouTube/EXPRESS)

0
0

1 Komentara

  1. …“ganizacija, nisu svabe jos svesne da je SVE ostalo isto k’o i u II Sv. ratu i da su i ovi poturcenizaostalikraci&potomci ( i sluge) saradnika njihovih oceva i dedova fasisoidno&orjentisanih isti k’o i njihovi izdajn. preci tj. secikese, uhode, zbirovi i naravno-kleptomaniii…SVE JE ISTO, SAMO „NJEGA“ NEMA, A I HVALA BOGU STO GA NEMA, NI NJIH JOS MALO PA NECE BITI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter