5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Partizan od briljantnog do potpune propasti, Dinamo nosi bodove u Ukrajinu (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.17 u 23:16

Fudbaleri Partizana poraženi su od Dinama iz Kijeva na svom terenu rezultatom 3:2, iako su nakon prvih 45 minuta imali dva gola prednosti.

Partizan je odigrao fantastično prvo poluvreme, i zasluženo su crno-beli otišli sa dva gola viška na odmor. No, pitanje je u kom pravcu bi se razvijala utakmica da Stojković nije maestralno intervenisao nakon šuta Kraveca, a potom sjajno zaustavio pokušaj Gonzaleza. 

Suma je u 29. minutu šutirao odlično iz slobodnog udarca, ali je lukav udarac ispod živog zida otišao pored gola.

Stigao je Partizan do prednosti u 34. minutu, kada je Tavamba sjajno proigrao Ožegovića, kom nije bilo previše teško da dovede crno-bele u vođstvo. Osam minuta kasnije, presekao je Everton jednu loptu na sredini terena, uposlio Tavambu, koji je promešao odbranu Dinama i povećao na 2:0.

Moglo je u smiraj poluvremena da bude i 3:0, ali kiks odbrane Dinama i očajno vraćanje lopte Kadra ka svom golu u poslednjem momentu je zaustavio golman gostiju.

FOTO: STARSPORT

Drugo poluvreme je Dinamo otvorio furiozno, razigrali su se Ukrajinci nošeni sjajnim Moraešom, koji je opravdano dosuđen penal, nakon što je Ožegović prilikom jednog slobodnog udarca u živom zidu igrao rukom, pretvorio u gol.

FOTO: STARSPORT

Na izjednačenje se čekalo do 68. minuta, kada je Bujalski ubacio loptu u mrežu sa par metara nakon pasa Besedina, da bi potpuni preokret doneo Moraeš u 82. minutu, mada se čini da je prilikom udarca Bujalskog bio u ofsajdu.

No, sudija je pokazao na centar, Partizan do kraja nije uspeo da izjednači, pa je rezultat ostao 3:2.

(Youtube/AM Video7S)

Liga Evrope, 2. kolo

Partizan – Dinamo Kijev 2:3 (0:2)

(Ožegović 34, Tavamba 40 – Moraeš penal 54, 83, Bujalski 68)

Beograd – Stadion: Partizana; Bez gledalaca; Sudija: Svein Odvar Moen; Žuti kartoni: Janković, Everton, Tavamba – Kravec, Bujalskij

Partizan: Stojković, Vulićević, Ostojić, N. P. Miletić, N. G. Miletić, Janković, Radin, Everton, Suma (od 75. Pantić), Ožegović (od 79. Đ. Jovanović), Tavamba

Dinamo Kijev: Koval, Kedziora, Vida, Kadar, Pivarić, Sidorčuk, Bujalskij, Cigankov (od 46. Moraeš), Garmaš, Gonzalez (od 91. Morozjuk), Kravec (od 46. Besedin)

0
0

5 Komentara

    • E nepismeni jadnice bice ti prskanje na kraju kao sto ste prskani i u prvenstvu i u kupu prosle godine!
      SRECA SE OKRECE A VI STE VASU ISKORISTILI, SAMO POLAKO KO SE ZADNJI SMEJE NAJSLADJE SE SMEJE!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter