6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘KRIVI’ SU JER SU DOŠLI: Nemačka policija pohapsila Delije u Kelnu!

Objavljeno: 28.09.17 u 09:10

Nije baš lako objasniti razlog zbog kog je sinoć u Kelnu uhapšeno osam navijača Crvene zvezde.

Uvod u večerašnji meč između Kelna i Crvene zvezde nemački novinari napravili su pitanjem za Vladana Milojevića o Zvezdinim ‘huliganima’ koji bi mogli da stignu u grad, na šta se trenere crveno-belih drznuo i malo oštrije odgovorio.

Ipak, generalno mišljenje i stav jednog naroda o drugom teško je promeniti jednim odgovorom.

Tako je nemačka policija noćas uhapsila osmoricu navijača Crvene zvezde koji se nalaze na spisku 500 ‘huligana’ koji bi mogli da stignu i eventualno naprave problem u gradu ili na stadionu.

Kako prenosi nemački ‘Ekspres’, Policija je saopštila da ih je uhapsila iz predostrožnosti, a da je među njima i jedan od vođa Ivan Bogdanov, ali su isto tako preneli i da nije bilo nikakvih incidenata u gradu.

Očigledno Nemcima nije bio problem da ih privedu čak iako apsolutno ništa nisu uradili, već su jednostavno došli u njihov grad.

Večeras od 19 sati se igra meč drugog kola Lige Evrope, a očekuje se najmanje 2500 navijača Zvezde, a možda i više sa ljudima iz Nemačke ili okoline.

0
0

6 Komentara

  1. nisu oni krivi sto su dosli, al su krivi sto su na glasu. mozda je to u srbiji kul ako si takvom glasu. tamo nema „odavno poznat policiji“ pa se setaju dok ne naprave neko sranje. tamo panduri rade svoj poso. tako bi trebalo i kod nas
    a tih 8 karte nek daju drugim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter